Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia reabilitează și extinde piața publică

ro

05 Oct, 2022 13:09 1220 Marime text

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul realizat de către Primăria Medgidia, județul Constanța


Este vorba de proiectul „REABILITAREA, MODERNIZAREA, DOTAREA SI EXTINDEREA PIETEI PUBLICE DIN MUNICIPIUL MEDGIDIA” propus a fi amplasat in municipiul Medgidia, jud. Constanta.
 
   
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediu: Jud. Constanta, municipiul Medgidia, str. Decebal nr. 35,  în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.
   
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

Primăria municipiului Medgidia își propune prin acest proiect să amelioreze calitatea vieții populației din oraș, prin îmbunătățirea mediul urban și a dotărilor ale locuitorilor orașului, în vederea revitalizarii fizice, economice și sociale a comunității. Astfel, în contextul „Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipului Medgidia”, obiectivul general al proiectului „Reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea pieței publice din municipiul Medgidia, județul Constanța” este de a contribui la coagularea comunității locale prin îmbunatățirea condițiilor de viață – a calității serviciilor în special, dar și munca.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii