Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța consultă populația cu privire la regulamentul suprafețelor minime de spații verzi pentru lucrările de construcții

ro

24 Dec, 2020 00:00 1595 Marime text
  • Municipalitatea  a elaborat un regulament privind asigurarea suprafețelor minime de spații verzi pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate în Constanța
  • Cei interesați pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice până la data de 15.01.2021
  • Menționăm că precedentul regulament a fost realizat în perioada 2017-2018
 
Municipalitatea  a elaborat un regulament privind asigurarea suprafețelor minime de spații verzi pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate în Constanța.
Regulamentul privind asigurarea suprafețelor minime de spații verzi pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța. poate fi consultat pe site-ul oficial al instituției la adresa www.primaria-constanta.ro, secțiunea “De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003”, dar și în secțiunea "documente".

Cei interesați pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice până la data de 15.01.2021, prin poștă, la sediul din bd. Tomis nr. 51 sau prin email, la adresa primarie@primaria-constanta.ro.
Prezentul regulament nu se aplică în cazul schimbării de destinaţie Ia construcţiile existente. Nerespectarea prevederilor acestui regulament conduce Ia imposibilitatea motivată a emiterii autorizaţiei de construire ori de aprobare a planului urbanistic sau, după caz, Ia iniţierea demersurilor judiciare în vederea desfiinţării construcţiei executate cu nerespectarea autorizaţiei de construire, în condiţiile prevăzute de Legea nr. 50/1991. Menționăm că precedentul regulament a fost realizat în perioada 2017-2018, vezi secțiunea "citește și".
 
Citește și: 

Regulamentul, în dezbatere publică Autorizaţia de construire se va emite dacă se asigură suprafaţa minimă de spaţii verzi! (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii