Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța consultă piața în vederea actualizării PUZ-ului stațiunii Mamaia

ro

19 Jan, 2021 00:00 1811 Marime text
 
  • Primăria Constanța organizează consultare publică în vederea determinării valorii estimate a achiziției serviciului de elaborare și documentație de urbanism ce vor sta la baza actualizării PUZ Mamaia
  • PUZ stațiunii a fost aprobat prin HCL nr. 121/2013
  • Persoanele interesate au posibilitatea să transmită oferta de preț pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro
  • Data limită pentru transmitere propuneri este 01.02.2021 iar data limită de consultare  este 05.02.2021
 
Primăria Constanța organizează consultare publică în vederea determinării valorii estimate a achiziției serviciului de elaborare piese scrise și desenate (studii de fundamentare și documentație de urbanism) ce vor sta la baza actualizării PUZ Mamaia aprobat prin HCL nr. 121/2013.
Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de elaborare și actualizare piese scrise și desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ Mamaia, pentru amplasamentul situat în Municipiul Constanța, litoralul Mării Negre, în suprafață de cca. 208 ha, delimitat de bd. Mamaia și bd. Aurel Vlaicu la sud, plaja mării Negre la est, limita UAT Constanța la nord, lacul Siutghiol la vest.
Planul urbanistic zonal se elaborează în format analog şi digital (piese scrise şi desenate) pe suport topografic și cadastral actualizat, realizat în sistem de proiecţie stereografică 1970, scara 1: 2000.
Oferta de preț (TVA evidențiat distinct) în vederea determinării valorii estimate a serviciilor menționate mai sus, cu detalierea prețului estimat pe fiecare documentație în parte.
Orice persoană/ organizație interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.
Data limită pentru transmitere propuneri este 01.02.2021 iar data limită de consultare - 05.02.2021.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii