Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a stabilit societatea care va realiza recrutarea și selecția candidaților pentru posturile din Consiliile de Administrație de la CT BUS și RAEDPP

ro

12 Jul, 2021 00:00 2820 Marime text
  • Procesul de recrutare şi selecţie are ca scop identificarea, recrutarea şi selectarea celor mai potriviţi candidaţi (n.r. câte 5 pentru fiecare dintre regii/societăți)
  • Recrutatea va fi realizată de SC Pluri Consultants România SRL cu sediul social în Ploiești, județul Prahova
  • Contractul a fost semnat luna aceasta de primarul Vergil Chițac, respectiv, Ioana Mădălina Popescu, din partea prestatorului
 
 
Primăria Constanța și Consiliul Local Municipal vor declanșa procedura de recrutare şi selecţie de candidaţi pentru nominalizarea în vederea numirii membrilor Consiliilor de Administraţie la CT BUS, respective Regia Autonomă de Exploatare de Domeniului Public și Privat (RAEDPP).

Procesul de recrutare şi selecţie are ca scop identificarea, recrutarea şi selectarea celor mai potriviţi candidaţi (n.r. câte 5 pentru fiecare dintre regii/societăți) și va fi realizată de SC Pluri Consultants România SRL cu sediul social în Ploiești, județul Prahova.

Contractul a fost semnat luna aceasta de primarul Vergil Chițac, respectiv, Ioana Mădălina Popescu, din partea prestatorului, vezi secțiunea “documente” și are o valoare de 5000 lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Decizii importante adoptate de Adunarea Generală a Acționarilor CT BUS SA

Cătălin Aristide Dumitrache, noul director interimar al CT BUS

Oficial. Stere Hira este noul director al RAEDPP

Primarul Vergil Chițac a solicitat revocarea Consiliului de Administrație al RAEDPP
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii