Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu se pregătește de sărbători! Cine montează iluminatul festiv?

ro

25 Oct, 2023 17:00 1754 Marime text
  • Firma desemnată câștigătoare este KMY&Cos Trading SRL
 
Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța a atribuit un contract, prin procedură de cumpărare directă, ce vizează iluminatul festiv din localitate.
 
Firma desemnată câștigătoare este KMY&Cos Trading SRL, și este vizată montarea articolelor de iluminat festiv. Atribuirea a avut loc pe 19 octombrie 2023, valoarea finală a achiziției este de 199.193,28 lei.
 
KMY&COS Trading SRL
 
Firma este înființată în anul 2006, iar conform termene.ro, în anul 2022 a raportat 10 salariați, o cifră de afaceri de 2 milioane lei și un profit de 94.441 lei. Sediul social este pe strada Transilvaniei nr. 135A din Mihail Kogălniceanu. Asociat unic este Cosmin Alexandru Duță, iar Dumitra Duță este administrator. Cei doi mai apar asociați în Alsar Pro Construct SRL, iar Dumitra Duță mai este asociat unic și administrator la N&M Dut Apartament SRL.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, contract cu o firmă pentru mentenanță și întreținere a iluminatului public
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii