Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre Dinică a preluat conducerea Serviciului de Asistență Socială în cadrul Primăriei Năvodari

ro

01 Jul, 2021 00:00 4522 Marime text


⦁    Petre Dinică s-a transferat la Primăria Năvodari
⦁    Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru a declarat pentru ZIUA de Constanța, că Dinică va conduce Serviciul de Asistență Socială din cadrul primăriei din nordul litoralului
⦁    La sfârșitul anului trecut, Dinică, fost director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța devenea șef în cadrul Consiliului Județean Constanța

Petre Dinică s-a transferat la Primăria Năvodari. Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru a declarat pentru ZIUA de Constanța, că Dinică va conduce Serviciul de Asistență Socială din cadrul primăriei  din nordul litoralului.

Dispoziția nr 309/17.06.2021 privind transferul la cerere al lui Petre Dinică din funcția de șef Serviciu, din cadrul Serviciului Administrație Publică, Relații Internaționale, Arhivă și ONG-uri din cadrul Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică a Consiliului Județean Constanța a fost semnată de președintele administrației județene, Mihai Lupu.

Vă reamintim, la sfârșitul anului trecut, Dinică, fost director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța devenea  șef serviciu în cadrul Consiliului Județean Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Petre Dinică, noul șef din Consiliul Județean Constanța

Petre Dinică a demisionat de la DGASPC Constanța. Cine i-a luat locul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii