Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia-Constanța va gestiona taxa de promovare turistică. Proiectul de înființare a fost lansat în consultare publică (DOCUMENT)

ro

31 May, 2022 00:00 1907 Marime text
  • Proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost lansat în consultare publică
  • Până la data de 15.06.2022, se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre la sediul Direcției Cultură, Educație, Sport, Turism, str. Cuza Vodă nr.27
  • La nivelul municipalității, grupul de lucru este coordonat de viceprimarul Ionuț Rusu.
  • Din grupul de lucru fac parte Asociația Patronală RESTO, Organizația Patronală Mamaia-Constanța și Patronatul Marea Mamaia-Constanța
 

Se pun bazele Organizației de Management al Destinației (OMD) Mamaia – Constanța.

OMD a fost aprobată prin OG 15/2017 aprobată cu completări și modificări prin Legea 275/2018.
 
Prin înființarea Organizaţiei de Management al Destinaţiei (OMD) se stabilește parteneriatul între autorități publice locale și mediul privat, iar decizia privind strategia de promovare turistică a destinației turistice locale, care implică utilizarea taxei de promovare turistică, va fi luată de comun acord.
 
La nivelul municipalității, grupul de lucru este coordonat de viceprimarul Ionuț Rusu.
Proiectul aflat în consultare face referire la statutul și actul constitutiv, care trebuie agreat atât de primăria Constanța cât și de mediul de afaceri din industria turismului.

Din grupul de lucru fac parte Asociația Patronală RESTO, Organizația Patronală Mamaia-Constanța și Patronatul Marea Mamaia-Constanța.
Documentul conține prevederi referitoare la scopurile și obiectivele organizatiei, contribuții ale membrilor fondatori la constituirea patrimoniului inițial al organizației, cotizații, sediul social, reprezentanți în organele de conducere, administrare și control ale asociației, vezi secțiunea „documente”.

Înainte de a fi supus spre aprobare Consiliului Local, proiectul de hotărâre privind aprobarea statutului Asociației Organizația de Management al Destinației se află în consultare publică, în conformitate cu art.7 din Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică.
 
Până la data de 15.06.2022, se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.
Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poștă, la sediul Direcției Cultură, Educație, Sport, Turism, str. Cuza Vodă nr.27, sau prin email, la adresa de e-mail compartiment.turism@primaria-constanta.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Comănescu, Dușu, Dinu sau Roman Ce firme se află în spatele Patronatului MAREA Mamaia Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii