Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun va ajunge, încărcat cu daruri, la elevii din comuna Pantelimon şi satele Pantelimon de Jos, Runcu, Nistoreşti şi Călugăreni

ro

19 Dec, 2018 00:00 1985 Marime text
Moş Crăciun va ajunge, în această săptămână, şi la elevii din comuna Pantelimon şi din satele Pantelimon de Jos, Runcu, Nistoreşti şi Călugăreni.
 
Pentru că toţi copiii, de la mic la mare, au ascultat de părinţi şi de cadrele didactice, Moş Crăciun, prin grija Primăriei şi a Consiliului Local Pantelimon, va ajunge la ei, cu sacul plin de dulciuri, fructe şi multe surprize. Astfel, Primăria şi Consiliul Local Pantelimon l-au chemat pe Moş Crăciun să răsplătească realizările celor mici.
 
Manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă vor începe pe data de 20 decembrie, începând cu ora 14.00, la Căminul Cultural Pantelimon. Copiii sunt invitaţi la un spectacol de Crăciun. „Moş Crăciun ne povesteşte şi din carte născoceşte cum tărâmul de cristal are un ceremonial. Personaje fermecate, de sărbătoare îmbrăcate, aduc magie şi emoţii să ne bucurăm cu toţii de cu Crăciun împlinit şi voie bună la infinit“, au transmis reprezentanţii Primăriei Pantelimon.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii