Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mitrea rămâne la conducerea ABADL?

ro

16 Jul, 2012 01:00 2315 Marime text

MitreaAbadl-MarianMitrea2.jpgSituaţie incertă la conducerea Administraţiei Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral (ABADL).

Deşi în urmă cu aproximativ o lună Marian Mitrea, directorul instituţiei, dădea publicităţii un comunicat de presă referitor la demisia sa, acesta este încă şeful ABADL. La momentul respectiv, Marian Mitrea spunea: „Am fost numit director al ABADL în urmă cu aproximativ 2 ani şi jumătate. În tot acest timp, am învăţat multe despre acest domeniu al apelor, dar, în acelaşi timp, am reuşit să transmit o rigoare a muncii şi a lucrului bine făcut. Nu am abdicat, în toţi aceşti ani, de la câteva principii după care m-am ghidat în viaţa mea. Este vorba despre seriozitate, de profesionalism şi competenţă. Sper ca aceste principii să rămână implementate în rândul angajaţilor ABA Dobrogea Litoral. Eu sunt la final de mandat. Mi-am depus demisia, care va intra în vigoare cu data de 15 iulie".

Potrivit unor surse, Marian Mitrea va rămâne, cel puţin pentru moment, la conducerea ABADL. Asta pentru că demisia sa nu ar fi fost acceptată de conducerea centrală a instituţiei.

Amintim că în cărţi pentru şefia ABADL era iniţial un anume Romulus Creţu, susţinut de tineretul social-democrat. Potrivit aceloraşi surse, Creţu n-ar mai fi agreat, iar în locul său s-ar pregăti alt social-democrat constănţean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii