Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:25 26 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu o păstrează pe Laura Abibula Stroe în funcția de director general interimar la Centru Cultural "Teodor T. Burada"

ro

15 Aug, 2022 14:19 830 Marime text
  • Acesta a preluat conducerea Centrului după demisia Doinei Voivozeanu în luna aprilie a.c.
  • La scurt timp, președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu a aprobat prin dispoziție Caietul de obiective pentru organizarea concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T Burada”
  • Concursul trebuie organizat până la sfârșitul acestui an. Moment a decis prelungirea mandatului Laurei Abibula Stroe

Președintele Consiliului Județean Constanța a semnat dispoziția privind desemnarea Laurei Ștefania Abibula Stroe în funcția de director general interimar/manager interimar la Centru Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada".

Acesta a preluat conducerea Centrului după demisia Doinei Voivozeanu în luna aprilie a.c.

La scurt timp, președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu a aprobat prin dispoziție Caietul de obiective pentru organizarea concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T Burada”.

Concursul trebuie organizat până la sfârșitul acestui an. Moment a decis prelungirea mandatului Laurei Abibula Stroe.
 
Între timp aceasta și-a încheiat raportul de serviciu la cerere în calitate de inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Serviciului Turism, Promovare Turistică și Coordonarea Centrului de Excelență în Turism, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, începând cu data de 10.08.2022.


Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii