Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista completă a achizițiilor publice pentru anul 2020 a primăriei Constanța (documente)

ro

29 Aug, 2020 00:00 2111 Marime text
  • Lista achizițiilor publice pentru anul 2020 a primăriei Constanța
  • Licitațiile proiectelor care vizează mobilitatea pe principalele bulevarde din municipiul Constanța au fost și cele mai importante achiziții ale acestui an
  • O altă categorie de achiziții au fost organizate pentru contracte de produse
  • O altă categorie de produse achiziționate au fost cele pentru aparatul administrației publice locale și instituțiilor subordonate
Primăria Constanța a publicat lista achizițiilor publice pentru anul 2020.
De departe, licitațiile proiectelor care vizează mobilitatea pe principalele bulevarde din municipiul Constanța au fost și cele mai importante achiziții ale acestui an. Vorbim despre proiecte cu valori estimate ale contractelor sau acordurilor-cadru cuprise între 50 - 70 de milioane de lei, fonduri nerambursabile.
Municipalitatea a organizat însă și achiziții publice din fonduri de la bugetul local. Astfel printre cele mai importante contracte au fost în 2020, următoarele: contract pentru serviciul de capturare și transport al câinilor fără stăpân – peste 1.2 milioane de lei, servicii veterinare  - 1.6 milioane de lei, serviciu de salvare acvatică  - 2.8 milioane de lei, servicii de consultanță juridică – 3.2 milioane de lei, întreținerea iluminatului public – 3.4 milioane de lei, branșamente stații de reîncărcare aferente proiectului achiziție mijloace de transport electrice – 1.3 milioane de lei, servicii elaborare documentație construcție complex sportiv Constanța – 2.5 milioane de lei, toaletare, tăiere și corecție arbori – 15 milioane de lei/4 ani/acord cadru, servicii de pază – 6.5 milioane de lei/acord cadru/4 ani sau actualizare Plan Urbanistic General Constanța -  7.8 milioane de lei. Acestea au fost contracte de servicii iar lista completă poate fi consultată în secțiunea ‘’documente’’.
O altă categorie de achiziții au fost organizate pentru contracte de produse. Dintre cele mai importante, ca valoare, amintim: furnizare energie locuri de joacă  - 9.6 milioane de lei, achiziție module colectarea deșeurilor – 1.5 milioane de lei, achiziție iluminat festiv – 5.6 milioane de lei, echipamente locuri de joacă  - 1.8 milioane de lei, achiziție mobilier urban – 3.2 milioane de lei sau dozatoare dezinfectanți – 870.000 lei. 
Facem precizarea că aceste achiziții au fost realizate fie prin procedură de licitație, negociere directă, procedure simplificate sau procedure proprii.
O altă categorie de produse achiziționate au fost cele pentru aparatul administrației publice locale și instituțiilor subordonate – de la roboți telefonici, la echipamente de protecție sau de procesare a datelor, bilete de călătorie, plachete, medalii, tipărituri, mape, hârtie și plicuri sau felicitări, memory stick-uri și system profesional de sunet portabil.
Alte achiziții au vizat produse necesare pentru activitatea de protocol, produse de patiserie și cofetărie, aranjamente florale sau flori tăiate, fețe de masă, baloane, stegulețe, tâmplărie PVC, pardoseala interioară, steaguri, material sanitare, materiale de feronerie, abonamente la Monitorul Oficial, softuri, aparate de aer condiționat, anvelope, consumabile, panouri pentru protecția angajaților de la birourile de relații cu publicul sau urne de vot necesare secțiilor de votare din municipiul Constanța. Detalii în secțiunea documente.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii