Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constața Primăria Corbu, două contracte prin cumpărare directă pentru consultanță

ro

13 Aug, 2023 18:00 1122 Marime text
  • Un contract a fost semnat cu data de 11 august, iar al doilea la începutul lunii în curs
 
Primăria Corbu, județul Constanța cumpără consultanță, prin procedură de cumpărare directă.
 
Mai precis, pe 11 august 2023, s-a semnat un contract în urma unei achiziții directe pentru servicii de specialitate privind consultanța în domeniul achizițiilor publice, pentru suma de 25.000 de lei, cu firma Law&Project Consulting SRL, o firmă cu care primăria constănțeană a mai avut contract în trecut.
 
Descrierea achiziției este următoarea: „Furnizarea de Servicii de specialitate privind consultanța în domeniul achizițiilor publice, astfel: 
1. Specialist în domeniul achizițiilor publice
 - Consultanță în elaborarea documentelor premergătoare publicării documentației (stabilirea cerințelor de calificare, a valorii estimate, a factorilor de evaluare, garanții, punctaje; stabilirea clauzelor contractuale, a formularelor tipizate, întocmire și asistenta în utilizarea DUAE, elaborarea strategiei de contractare);
- Consultanță în publicarea procedurii pe SEAP: trimiterea documentației spre avizare la ANAP, întocmirea anunțului sau invitației de participare; elaborarea solicitărilor de clarificări; elaborarea eratelor; elaborarea punctelor de vedere împotriva contestațiilor (daca e cazul); întocmirea documentelor necesare în vederea ședinței de deschidere;
- Consultanță în derularea procedurii: întocmire PV deschidere/vizualizare a ofertelor;
- Atribuirea contractului: întocmirea raportului procedurii; întocmirea comunicărilor rezultatului procedurii; elaborarea punctelor de vedere împotriva contestațiilor (daca este cazul); întocmirea contractului de servicii/lucrări/furnizare cu ofertantul câștigător; întocmirea și publicarea anunțului de atribuire;
- Să elaboreze puncte de vedere la eventualele contestații înaintate de ofertanții participanți la procedura de atribuire în conformitate cu legislația în vigoare
 - Definitivarea dosarului
2. Asigurarea unui expert achiziții pentru comisia de evaluare care va întocmi rapoarte de specialitate, asupra cărora își exprima punctul de vedere (expert tehnic, financiar)
 
Un al doilea  contract a fost semnat pe 3 august 2023, cu firma Sieg Team, pentru suma de 22.800 lei pentru servicii de asistență tehnică pentru dezvoltarea sistemului de control intern managerial.
 
Despre Law & Project Consulting

 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, societatea a fost înființată în anul 2009 și are sediul în localitatea Talpa-Ogrăzile, Județ Teleorman. Firma are ca obiect de activitate - Activități de consultanță pentru afaceri și management.

 
Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 600.710 lei (în creștere cu 197% față de anul precedent), profit de 303.429 lei (în creștere cu 11.507% față de anul precedent) și 2 angajați.
Unic asociat și administrator este Ștefan Nicolae Ogrezeanu.

 Despre Sieg Team
 
Firma este înființată în anul 2016, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 148.655 lei, cu un profit de 34.638 lei. Activitatea principală conform codului CAEN constă în „Activități de consultanță pentru afaceri și management”. Sediul social este în București, Sector 3, pe strada Râmnicu Vâlcea nr. 26, într-un apartament de bloc. Asociați în companie, cu cote egale sunt Silvia Gabinat și Viorel Constantin Bulmez, Silvia Gabinat fiind administratorul companiei.
 
Viorel Constantin Bulmez mai apare asociat în companiile Gia Dermic Center SRL și CBV Vision SRL.
 

Precizări

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 



Citește și: 
Primăria Comunei Corbu, județul Constanța a atribuit un contract unei firme din Teleorman. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii