Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Se dorește amenajarea unei săli de ședinte pentru grupuri de lucru restrânse în fostul sediu al Biroului Electoral Județean

ro

29 Jul, 2023 17:11 1044 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța alocă 206.700 lei fără TVA pentru contractul de execuție lucrări de modernizare și amenajare Sală de ședințe
  • Administrația județeană intenționează să achiziționeze lucrările de execuție pentru modernizarea și amenajarea unei săli de ședințe aflate la parterul Palatului Administrativ din municipiul Constanța, bdul. Tomis nr. 51
  • Este vorba despre fostul sediu al Biroului Electoral Județean format din două încăperi.
  • Termenul limită de depunere a ofertelor este 02.08.2023, ora 12:00
  • Ofertele se transmit pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratură

Consiliul Județean Constanța alocă 206.700 lei fără TVA pentru contractul de execuție lucrări de modernizare și amenajare Sală de ședințe.
Administrația județeană intenționează să achiziționeze lucrările de execuție pentru modernizarea și amenajarea unei săli de ședințe aflate la parterul Palatului Administrativ din municipiul Constanța, bdul. Tomis nr. 51. Este vorba despre fostul sediu al Biroului Electoral Județean format din două încăperi.
Criteriul de atribuire și factorii de evaluare sunt prețul cel mai scăzut.
Oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut, în condițiile îndeplinirii cerințelor din caietul de sarcini, care poate fi studiat la secțiunea „documente”.
Termenul limită de depunere a ofertelor este 02.08.2023, ora 12:00. Ofertele se transmit pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, bd. Tomis nr. 51, municipiul Constanţa.
Scopul proiectului este amenajarea unei săli de ședințe, care să satisfacă nevoile tuturor participanților, atât în cadrul unor Comisii Tehnico-Economice, cât și în cadrul birourilor electorale sau a altor ședințe cu grupuri restrânse de prezentare ale unor proiecte.
Imobilul din care face parte sala este o clădire S-FP-F3E, cu suprafață construită la sol de 2.339 mp, cu funcțiunea de Palat administrativ, intabulat în Cartea funciară a municipiului Constanța, cu numărul cadastral 215121, cu drept de proprietate al Statului Roman și drept de administrare în favoarea Consiliului Județean Constanța.
Reamintim, Consiliul Județean Constanța mai dispune și de sală de ședințe Remus Opreanu.


Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Licitație pentru tema de proiectare. Sala de ședințe "Remus Opreanu" va fi modernizată




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii