Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:34 16 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În perioada următoare, o nouă trecere de pietoni va fi amenajată pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

ro

25 Jan, 2021 00:00 640 Marime text
  • Comisia de Circulaţie din cadrul primăriei Constanța a aprobat înfiinţarea unei noi treceri de pietoni pe Bulevardul Aurel Vlaicu
  • Este vorba despre zona situată imediat după sensul giratoriu de la Jumbo, spre Podul IPMC, unde au loc frecvent accidente
  • Propunerea aparține unui ales local de la USR PLUS

 
Comisia de Circulaţie din cadrul primăriei Constanța a aprobat înfiinţarea unei noi treceri de pietoni pe Bulevardul Aurel Vlaicu, într-o zonă în care au loc frecvent accidente.
 
Este vorba despre zona situată imediat după sensul giratoriu de la Jumbo, spre Podul IPMC.
 
Propunerea aparține unui ales local de la USR PLUS. De altfel, Mihai Ochiuleț, explică faptul că în urmă cu un an şi jumătate, mai fusese depusă o astfel de cerere, în urma mai multor solicitări venite de la persoanele ce lucrează în acea zonă.
 
“Oamenii au reclamat atunci faptul că le este pusă în pericol viaţa, fiind nevoiţi să treacă prin loc nepermis din cauza faptului că acolo nu exista o astfel de trecere. De precizat că acolo sunt şi două staţii de autobuz, iar cea mai apropiată trecere de pietoni este situată la 1,5 km distanţă. Pentru că această situație a fost tratată superficial de fosta administrație, cererea a fost atunci respinsă.
În acest interval de timp au avut loc acolo mai multe accidente”, a precizat consilierul local municipal.
 
Înfiinţarea acestei treceri de pietoni a primit aviz pozitiv şi va fi amenajată în perioada imediat următoare.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii