Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În linie dreaptă pentru „Orăşelul copiilor“ RAEDPP preia în administrare terenul aferent parcului Primăriei Constanţa

ro

02 Oct, 2014 00:00 5632 Marime text
Consiliul Local Municipal (CLM) Constanţa dezbate, în şedinţa de azi, un proiect de hotărâre privind organizarea manifestărilor specifice sărbătorilor de iarnă, precum şi a activităţilor caracteristice acestei perioade. Proiectul figurează pe ordinea de zi suplimentară şi prevede, la articolul 1, că, în perioada 1 decembrie 2014 - 10 ianuarie 2015, în Parcul Grădina Tomis, situat lângă Primăria Constanţa, va fi organizat parcul de distracţii „Orăşelul copiilor“.

„În vederea organizării, în perioada menţionată la art. 1, a Parcului de distracţii «Orăşelul Copiilor», se transmite din administrarea Consiliului Local al municipiului Constanţa în administrarea Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat terenul aferent Parcului Grădina Tomis“, se menţionează în articolul 2 al proiectului de hotărâre.
Proiectul prevede, de asemenea, că în perimetrul parcului de distracţii se vor desfăşura o serie de activităţi, precum: „comerţ de mic detaliu, agrement, distracţii populare, programe cultural-artistice specifice sărbătorilor de iarnă, campanii promoţionale, activităţi fotografice, servicii de alimentaţie publică“.

Conform aceluiaşi proiect, în limita sumei aprobate în buget, vor fi achiziţionate cadouri pentru elevii şi preşcolarii din municipiul Constanţa, cadouri ce urmează a fi oferite cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Articolul 6 al proiectului precizează că tarifele ce vor fi percepute pentru „activităţi de închiriere căsuţe, comercializare, agrement sau amplasare a diferitelor aparate sau automate şi altele vor fi stabilite de către Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat“.

Nu mai puţin important, Serviciul autorizare agenţi economici din cadrul Primăriei Constanţa va elibera autorizaţiile de funcţionare pentru desfăşurarea de activităţi temporare pe domeniul public şi privat în cadrul perimetrului Parcului Grădina Tomis a activităţilor temporare mai sus menţionate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii