Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a eliberat autorizaţiile. Cine asigură iluminatul în Orăşelul Copiilor şi în Piaţa Ovidiu

ro

15 Nov, 2019 00:00 2849 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a emis autorizaţiile de construcţie pentru racordarea la reţeaua electrică a locaţiei din Parcul Tăbăcărie, unde se va organiza şi anul acesta Orăşelul Copiilor. Cea de-a doua autorizaţie vizează Piaţa Ovidiu din municipiu, acolo unde urmează să fie organizat Revelionul 2020. Pentru această locaţie, pe lângă racord a fost aprobat şi sporul de putere a locului de consum.
 
De iluminatul festiv în cele două zone din oraş se ocupă Luxten Lighting Company, societate care se ocupă de câţiva ani şi de întreţinerea şi mentenanţa sistemului de iluminat public din Constanţa.
 
Potrivit Registrului Comerţului, acţionarii Luxten Lighting Company SA sunt Olimpia Moica, Ionel Pepenică, Claudiu Nicolae Rădulescu şi Listă Persoane Fizice şi Juridice. Persoane împuternicite sunt Dumitru Sorescu, membru în directorat, Olimpia Moica, membru în consiliul de supraveghere şi vicepreşedinte, Claudiu Nicolae Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere şi preşedinte al consiliului de supraveghere, Maria Monica Bucur, membru în directorat şi preşedinte al directoratului, Silvian Şerbănescu, vicepreşedinte al directoratului, şi Andrei Vlad Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere. Obiectul de activitate al firmei vizează „lucrări de instalaţii electrice“.
 
Citeşte şi:
 
Contractul de întreţinere a sistemului de iluminat public derulat de Luxten Lighting Services se apropie de final Primăria Constanţa pregăteşte o nouă licitaţie!

Problema iluminatului public ar trebui soluţionată definitiv! Luxten Lighting Company a „primit“ contractul de mentenanţă pentru 12 luni
 
Luxten Lighting Company, câştigătoare pe bandă rulantă a contractelor de iluminat la Constanţa. Asigură ornamentele şi pentru „Ţara Piticilor“ (document)

A fost adjudecat contractul pentru lotul I. Iluminatul festiv a revenit şi anul acesta societăţii Luxten Lighting Company
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii