Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luxten Lighting Company, câştigătoare pe bandă rulantă a contractelor de iluminat la Constanţa. Asigură ornamentele şi pentru „Ţara Piticilor“ (document)

ro

18 Dec, 2017 00:00 2862 Marime text
Municipalitatea a publicat contractul de furnizare iluminat festiv - lot III - pentru parcul Tăbăcărie, zona „Ţara Piticilor“ din Constanţa (Orăşelul Copiilor). Câştigătoare a fost desemnată SC Luxten Lighting Company SRL. Valoarea contractului este de 959.107 lei fără TVA, conform propunerii financiare.
 
Durata contractului privind achiziţia lucrărilor pentru lotul III - iluminat festiv în parcul Tăbăcărie, zona „Ţara Piticilor“ din municipiul Constanţa - este de maximum 76 de zile de la data semnării contractului. Perioada de execuţie a lucrărilor de montare a instalaţiilor de iluminat festiv închiriate este de maximum 15 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere, iar perioada de execuţie a lucrărilor de demontare este de maximum 15 zile de la emiterea ordinului de lucru pentru demontare.
 
Vă reamintim că, potrivit Registrului Comerţului, acţionarii Luxten Lighting Company SA sunt Olimpia Moica, Ionel Pepenică, Claudiu Nicolae Rădulescu şi Listă Persoane Fizice şi Juridice. Persoane împuternicite sunt Dumitru Sorescu, membru în directorat, Olimpia Moica, membru în consiliul de supraveghere şi vicepreşedinte, Claudiu Nicolae Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere şi preşedinte al consiliului de supraveghere, Maria Monica Bucur, membru în directorat şi preşedinte al directoratului, Silvian Şerbănescu, vicepreşedinte al directoratului, şi Andrei Vlad Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere. Obiectul de activitate al firmei vizează „lucrări de instalaţii electrice“.
 
Luxten Lighting Company SA a fost desemnată câştigătoare şi pentru lotul I, care vizează bulevardele principale, inclusiv intersecţiile, intrările în oraş şi vapoarele. Obiectul contractului îl constituie închirierea sistemelor de iluminat, montarea-demontarea instalaţiilor de iluminat festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. 
 
Licitaţiile pentru contractele de executare a lucrărilor şi livrare a produselor pentru asigurarea iluminatului festiv pe perioada sărbătorilor de iarnă se apropie de final. Primăria Constanţa a estimat că valoarea contractului pentru cele trei loturi se ridică la 5.042.017 lei fără TVA.
 
Citeşte şi:
 
A fost adjudecat contractul pentru lotul I. Iluminatul festiv a revenit şi anul acesta societăţii Luxten Lighting Company
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii