Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

High Construct Project SRL a mai „împușcat” alte trei contracte cu Primăria Constanța

ro

14 Dec, 2022 13:07 1620 Marime text
str. Piața Ovidiu 9
  • Achizițiile vizează elaborarea unei expertize tehnice și a unui studiu geotehnic ce vizează reabilitarea a trei imobile
 
Trei cumpărări directe au intrat în portofoliul societății High Construct Project SRL, firmă care a câștigat mai multe contracte în cadrul procedurilor organizate de către Primăria Constanța.

Bd. Tomis 54
 
Cele mai recente vizează elaborarea unei expertize tehnice și a unui studiu geotehnic ce vizează reabilitarea a trei imobile situate în zona centrală a municipiului Constanța.
 
Vorbim, așadar, de trei imobile situate pe bulevardul Tomis nr. 56, pentru care municipalitatea plătește 40.000 lei (atribuire 12 decembrie), pe bulevardul Tomis nr. 54, pentru care primăria plătește 34.000 lei (atribuire 13 decembrie), și pe strada Piața Ovidiu nr. 9, pentru suma de 44.000 lei (atribuire 21 noiembrie).
 

Bd. Tomis 56

Despre  SC High Construct Project SRL


Compania are sediul în Constanța și se ocupă cu „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.


SRL-ul avut un număr de opt angajați, anul trecut. Administratorul acesteia este Marius Tudorel Constantin, care este și unicul asociat. În anul 2021, High Construct SRL a avut o cifră de afaceri de 982.934 de lei și un profit de 428.279 de lei, dar și datorii de 767.584 de lei.
 

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 26 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 lei. O parte dintre contracte au fost câștigate la Constanța, ca urmare a unor achiziții publice organizate de Primăria Constanța și de Consiliul Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța
Cine oferă consultanță pentru elaborarea unui Plan de Acțiune pentru Energie Durabilă și Climă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii