Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Cine oferă consultanță pentru elaborarea unui Plan de Acțiune pentru Energie Durabilă și Climă

ro

14 Dec, 2022 10:31 2691 Marime text
  • Valoarea finală a achiziției este de 270.000 lei
 
Primăria Constanța a achiziționat, prin cumpărare directă serviciul de consultanță pentru elaborarea unui Plan de Acțiune pentru Energie Durabilă și Climă (PAEDC) al municipiului Constanța.
 
Valoarea finală a achiziției este de 270.000 lei, iar firma câștigătoare este Ciga Energy SA, o companie din Capitală.
 
De altfel, ultimul plan care este publicat pe portalul municipalității este elaborat în urmă cu 6 ani. Consultarea de piață a avut loc acum aproximativ un an de zile. Planul de Acțiune pentru Energie Durabilă şi Climă (PAEDC) al municipiului Constanţa va fi realizat în conformitate cu prevederile Convenției primarilor privind Clima și Energia şi va aborda atât atenuarea, cât și adaptarea la schimbările climatice înainte de 2030.
 
Acesta va cuprinde cel puțin următoarele informații:

- actualizarea inventarului emisiilor GES la nivel 2020 cu verificarea țintei PAED de 20% reducere față de anul de referință 2014;
- evaluare a situației actuale - Inventar de Bază al Emisiilor; evaluare a Riscurilor și a Vulnerabilității;
- scopuri și obiective clar definite; identificarea celor mai bune soluții şi oportunități pentru atingerea țintei de reducere a emisiilor de CO2 stabilită de autoritatea locală(reducerea GES cu 40% până în anul 2030 având ca an de referință anul 2014);
- măsurile şi acțiunile concrete de reducere a emisiilor de CO2;
- calendarul de realizare al măsurilor, responsabilități şi bugetele necesare pentru aceste măsuri și recomandarea surselor de finanțare necesare pentru ca măsurile şi acțiunile propuse să fie realizate.
 

Ciga Energy SA

 
Firma este fondată în anul 2010, având sediul social în București, pe strada Izvor, Sector 5. Acționari în companie sunt Dan Iulian Stratan - 81,81% și Cristina Popescu - 18,19%. Administrator și director este Cristina Popescu, iar Suzana Maria Adamache, Florea Nichi Constantin și SC Fin Expert Consulting SRL sunt cenzori.
 
Conform platformei confidas.ro, Cristina Popescu mai apare (5%) în Cinta Energy SA, firmă cu o cifră de afaceri de peste 14 milioane de lei, unde este acționar alături de Irina Ana Stratan (95%). A mai fost asociată în firmele Popescu Cristina PFA (radiată) și Energo Consulting & Engineering SRL (radiată).
 
Dan Iulian Stratan apare ca acționar în Triton Invest Advisors SA (85%), BRP Energy Consulting SA (74,17%), dar și asociat în firmele radiate: International Business System Iași SRL, Timis SRL, Romcapital Invest SA (fuziune prin absorbție), GCT SRL, Rustic la Răscruce SRL, Yeyo Corporation SRL, Finera Consult SRL, Inter Market SRL, Yeyo Advertising SRL, SS Invest SRL, Red Studio SRL, International Business System SRL, FRD SRL, Ares Quality SRL și Reflex Computers SRL. Ciga Energy SA apare ca acționar în Cima Data Analytics SA (60,5%).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii