Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:16 23 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghiozdane echipate cu rechizite, oferite din inimă de Primăria Grădina copiilor din localitate (galerie foto)

ro

03 Oct, 2018 00:00 1248 Marime text
Veste bună pentru copiii din comuna Grădina şi din satul Cheia! Primăria comunei Grădina şi Consiliul Local au decis să le ofere ghiozdane, echipate cu rechizitele necesare noului an şcolar. Potrivit primarului comunei Grădina, Gabriela Iacobici, aleşii locali au alocat 20.000 de lei, sumă din care au fost achiziţionate 135 de ghiozdane.
 
Noile achiziţii au ajuns, la începutul acestei săptămâni, la cei 135 de copiii, de la grădiniţă până în clasa a VIII-a. „Chiar dacă unii copii au deja rechizitele necesare, cele oferite de Primăria Grădina sunt bine-venite, mai ales că pot fi folosite pe parcursul anului şcolar. Desigur, copiii au fost încântaţi de aceste daruri, oferite din inimă de Primăria comunei Grădina şi Consiliul Local“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarul Gabriela Iacobici. Copiii au găsit în ghiozdane penare, caiete, blocuri de desen, pixuri, creioane, acuarele, pensule şi multe alte rechizite, necesare la ore.

Casa mortuară din satul Cheia, finalizată

În altă ordine de idei, primarul Gabriela Iacobici ne-a spus că noua casă mortuară din satul Cheia a fost finalizată. „Investiţia de 100.000 de lei a fost suportată din bugetul comunei Grădina. Crearea unor condiţii civilizate pentru traiul de zi cu zi al localnicilor reprezintă o preocupare permanentă a reprezentanţilor administraţiei publice locale din Grădina. Iată de ce am decis să le oferim oamenilor din satul Cheia posibilitatea de a-şi lua rămas-bun şi de a-şi pomeni rudele trecute în nefiinţă într-un lăcaş nou, dotat corespunzător.
Atât casa mortuară, cât şi sala de praznic din Cheia sunt gata. Curtea este amenajată cu alei cu pavele, care duc spre şi pe lângă casa mortuară“, a spus primarul Gabriela Iacobici. Mai mult, casa mortuară este dotată cu tot ce este necesar: mobilier de bucătărie, oale, cratiţe, farfurii, tacâmuri.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii