Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:02 20 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gânduri mai bune pentru anul ce vine 600 de daruri vor ajunge în casele locuitorilor comunei Ciocârlia, până la Crăciun

ro

03 Dec, 2014 00:00 808 Marime text


În comuna Ciocârlia, ca de altfel în multe alte localităţi constănţene, administraţia publică locală se îngrijeşte ca, de sărbători, toţi locuitorii să aibă cel puţin un cozonac şi o mâncare bună pe mese.


De aceea, la iniţiativa şefului autorităţii locale, Traian Dragomir, peste 600 de cadouri vor ajunge în casele oamenilor, până de Crăciun. „Deşi a fost un an greu, cu un buget sărac, nu aveam cum să nu ne aplecăm către nevoile oamenilor şi, mai ales, nu avem cum să nu le facem o bucurie de sărbători, cât de mică“, a precizat primarul comunei Ciocârlia.

Astfel, până de Crăciun, mai exact cu o săptămână înainte de Crăciun, angajaţii instituţiei, precum şi consilierii locali vor merge personal, din casă în casă, şi vor distribui cadourile de sărbători. „Cadourile vor conţine alimente. Sperăm ca toţi cei care le vor primi să se bucure de ele“, a spus gospodarul-şef Traian Dragomir. „Pentru aceste daruri, am alocat aproximativ 30.000 de lei, bani de la bugetul local“, a adăugat acesta.

Şi tot pentru că se apropie Crăciunul şi mai ales pentru că deja primii fulgi de zăpadă au îmbrăcat pământul iar spiritul sărbătorilor începe, treptat, să îi cuprindă pe toţi, autorităţile au dat startul amenajărilor festive. „Pentru că bugetul nu ne-a permis, nu am achiziţionat noi ghirlande luminoase pentru a îmbrăca localitatea în lumini de sărbătoare, însă le vom folosi pe cele pe care le avem deja. Am preferat să alocam banii pentru a le da aceste daruri familiilor mai puţin avute, decât să investim în beculeţe şi lumini care strălucesc doar câteva săptămâni“, a precizat gospodarul-şef Traian Dragomir. „Sperăm ca, anul viitor, să avem parte de vremuri mai bune, să putem să ducem la finalizare toate proiectele pe care le avem şi să putem să facem lucruri şi mai bune şi mai frumoase pentru comunitatea noastră“, a conchis primarul comunei Ciocârlia, într-un ton optimist.

Ti-a placut articolul?

Comentarii