Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul viceprimar de la Băneasa a devenit consilierul președintelui Consiliului Județean Constanța

ro

02 Jun, 2021 00:00 3690 Marime text
  • Fostul primar al orașului Băneasa din mandatul 2012-2016, a fost cooptat la cabinetul președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu
  • Constantin Nicolae va prelua atribuțiile consilierului personal, Victor Manea, care se va ocupa de coordonarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor din județul Constanța
  • Nicolae va coordona relația cu instituțiile subordinate și cu administrațiile locale din județ
  • Acesta a lucrat și în primăria Medgidia, în primul mandat al ediului, Valentin Vrabie, când a ocupat postul de director al DGDPP Medgidia
 
Fostul primar al orașului Băneasa din mandatul 2012-2016, Constantin Nicolae (propus şi susţinut de USL) a fost cooptat la cabinetul președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.
Nicolae va prelua atribuțiile consilierului personal, Victor Manea, care se va ocupa de coordonarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor din județul Constanța.

Începând din această săptămână, Constantin Nicolae coordonează relația cu instituțiile subordinate și cu administrațiile locale din județ.
Noul consilier a lucrat și în cadrul primăriei Medgidia, în primul mandat al ediului, Valentin Vrabie, când a ocupat postul de director al DGDPP Medgidia. Între timp colaborarea cu administrația din Medgidia s-a încheiat.
Din punct de vedere politic, Nicolae activează în cadrul Partidului Național Liberal.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii