Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost prefect al Constanței pensionat. Era inspector guvernamental. Decizia a fost semnată de premierul Florin Cîțu

ro

24 Feb, 2021 06:56 2671 Marime text
  • În Monitorul Oficial Partea I numărul 182 din 23 februarie 2021 a fost publicată Decizia numărul 145 „privind constatarea încetării de drept a raportului de serviciu al domnului Adrian Viorel Nicolaescu, inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, ca urmare a îndeplinirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare”.

În aceeași decizie, semnată de primul ministru Florin Vasile Cîțu și contrasemnată de secretarul general al Guvernului Tiberiu Horațiu Gorun, se mai precizează că Adrian Viorel Nicolaescu predă lucrările și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu în termen de trei zile.

Adrian Viorel Nicolaescu a fost prefect al Constanței în perioada 2016-2017, inspector guvernamental, și subprefect al Constanța în perioada în care Dănuț Culețu era prefect al județului.

În 2009, Adrian Viorel Nicolaescu a fost numit inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului de premierul de la aceea vreme Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul prefect de Constanţa a ocupat şi funcţia de secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie ’89.

În 2014, prin decizia primului ministru Victor Ponta, Adrian Viorel Nicolaescu devenea inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Acesta era desemnat să îndeplinească atribuţii în Serviciul Antifraudă cu activitate de control, verificare și monitorizare a structurilor Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Este de profesie jurist. 

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii