Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:12 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Cocargeanu „Spațiile verzi din jurul blocurilor ar putea deveni zone de recreere”. Ce propuneri mai are viceprimarul Constanței

ro

18 Feb, 2021 14:39 1840 Marime text


Florin Cocargeanu, viceprimarul Constanței, consideră că spațiile verzi din jurul blocurilor ar putea să devină, foarte ușor, spații de recrere sau locuri de joacă pentru oamenii din proximitate.

El a mai spus, în cadrul unui interviu LIVE la ZIUA de Constanța, că „nu trebuie să existe improvizații”. Acesta a punctat că în zona în care locuiește, are aproximativ 400-500 mp de spațiu verde la bloc, iar acesta a fost îngrădit de câteva persoane, locatare acolo. De altfel, nu i se pare normal și dorește să redea cartierului aceste tipuri de spații verzi. „Spațiile verzi din jurul blocurilor ar putea deveni zone de recreere sau locuri de joacă pentru copii”, a spus viceprimarul.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mircea 18 Feb, 2021 17:49 Domnule viceprimar câte locuri ați identificat, ați mai ieșit din birou de când ați terminat alegerile că după registrul spatiilor verzi nu puteți găsi spatiilor verzi?
  • constantean 18 Feb, 2021 14:57 Sunt spatii verzii intre blocuri care stau neutilizate. Se pot face carari intre copaci, ca un fel de parc. Sunt curios cand se va face ceva. E foarte buna ideea doar trebuie aplicata.