Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fiul rătăcitor" se trezeşte la viaţă în CLM Constanţa Pedelistul Florin Gheorghe merge pe principiul „pentru o regie mumă, pentru două ciumă"

ro

31 Jan, 2012 00:00 3590 Marime text
DESCHIDEREFlorinGheorghe-FlorinGheorghe.jpgŞedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Constanţa de ieri a reprezentat o ocazie inedită pentru consilierul Florin Gheorghe, proaspăt revenit la partidul-mamă. Recent reprimit în Organizaţia Municipală a PDL Constanţa, Florin Gheorghe s-a opus, în şedinţa de ieri, în cazul a trei proiecte de hotărâre. Este vorba despre proiectele cu numărul 3, numărul 4 şi numărul 8.

Concret, democrat-liberalul exclus din partid încă din 2008, dar recent reprimit în PDL - curios, cu doar câteva luni înainte de alegerile locale -, a votat împotriva proiectelor privind aprobarea bugetelor de venituri şi cheltuieli pentru RADET şi RATC Constanţa. Ciudat, Gheorghe a avut o atitudine diferită în ceea ce priveşte proiectul legat de bugetul RAEDPP-ului. Practic, un proiect similar celor împotriva cărora a votat. Cum şi-a motivat pedelistul gestul? Ei bine, Florin Gheorghe a declarat: „RAEDPP-ul este într-o situaţie mai roz, mai face profit, nu ca RADET-ul şi RATC-ul, care dau oamenii în şomaj. Am votat împotrivă pentru că în bugetele RADET şi RATC sunt trecute cheltuieli de protocol, or ei sunt aproape de faliment". Explicaţia lui Florin Gheorghe este cel puţin paradoxală, din moment ce a preferat să fie de acord cu bugetul unei regii fără probleme financiare şi să se opună bugetelor unor regii care susţin că sunt falimentare (cazul RATC), doar pentru că ar exista nişte cheltuieli de protocol care, oricum „nu sunt prea mari", aşa cum a admis chiar pedelistul.

Soţia consilierului local, Georgeta Gheorghe, este, potrivit declaraţiei de avere a soţului său, unic asociat şi administrator al societăţii Sara Line SRL, firmă care deţine cinci puncte de lucru, situate în cele mai bine cotate zone ale Constanţei: bulevardul Tomis nr. 69, bulevardul Tomis nr. 67, strada Ştefan cel Mare nr. 36-40 Tomis Mall parter, Ştefan cel Mare nr. 36-40 Tomis Mall etaj 1 şi strada Unirii nr. 25. Întrebat dacă societatea Sara Line SRL are vreun contract de închiriere cu RAEDPP Constanţa, Gheorghe a negat: „Nici eu, nici soţia, nici tatăl meu nu avem vreun contract cu RAEDPP. Nu am şi nici nu fac".

Cine ne reprezintă interesele în Consiliul Local Constanţa

FlorinGheorghe-FlorinGheorghe2.jpgÎntrebat de ce abia la aproape patru ani de la depunerea jurământului de ales local a decis să ia atitudine în Consiliul Local Constanţa - asta după ce, până acum, a votat ca pe bandă rulantă proiectele iniţiate de Mazăre & Co -, Florin Gheorghe a explicat: „Nu prea m-a interesat Consiliul Local. N-aveam de ce să votez contra unor proiecte pe care oricum nu le aprofundam. Dar acum, că partidul (n.r. PDL) a revenit la sentimente mai bune şi nu mai crede că nu sunt util la partid... Nu am vrut să intru în polemici până acum, pe chestiuni pe care oricum nu le cunoşteam prea bine", a conchis democrat-liberalul acuzat în 2008 că ar „fraterniza", via Dănuţ Moisoiu, cu PSD-ul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii