Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:41 07 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Firma responsabilă refuză să repare sistemul de climatizare și practică șantajul“ Constănțenii care merg să susțină examenul de permis la Pavilionul Expozițional, sufocați, la propriu (document)

ro

12 Jun, 2019 00:00 1129 Marime text
Societatea comercială care ar trebui să asigure buna funcționare a sistemului de climatizare la Pavilionul Expozițional din Mamaia își bate joc de contractul care i-a fost atribuit de Consiliul Județean Constanța. Contractul încheiat de administrația județeană și societatea SC Technicinstal Concept SRL poate fi consultat în secțiunea „Documente”.
 
„Este incredibil cum se „sug” banii din bugetul CJC de către firme incompetente care „câștigă” licitațiile, iar după aceea nu-și mai fac treaba sau speră să deconteze cât mai mult. Așa este și cazul firmei care asigura climatizarea la Pavilion. O firmă de „șifonier” care preferă să înlocuiască piese de 20.000 euro decât să repare o pompa de căldură de câteva sute. Și au găsit soluția: să lase cetățenii care vin la serviciul permise sau înmatriculări, angajații CJC, organizatorii evenimentelor de la pavilion să se sufoce de căldură, doar, doar voi accepta să înlocuiesc piesele! Un șantaj mizerabil! Un sabotaj al activității mele! Să vă fie rușine!”, transmite vicepreședintele CJC, Claudiu Palaz, responsabil de funcționarea Pavilionului Expozițional Constanța.
 

Cui aparține firma, potrivit Registrului Comerțului

 
SC Technicinstal Concept SRL a fost înființată în anul 2013, având sediul social în Constanța. Capitalul social subscris este de 210 lei, cu un număr de 21 de părți sociale. Asociat unic este Maria Nicolae. Potrivit Registrului Comerțului, în anul 2015 societatea a avut doi salariați, profitul fiind de 104.551 de lei, cu o cifră de afaceri de 384.277 de lei. În anul 2016, firma a avut un singur angajat, cu o cifră de afaceri de 188.045 de lei și un profit de 65.110 lei. În anul 2017, au fost înregistrați doi salariați, o cifră de afaceri de 91.673 de lei și o pierdere de 62.963 de lei.
 
Menționăm că am încercat să discutăm și cu reprezentantul societății comerciale la numărul de telefon înregistrat oficial la Registrul Comerțului, însă la capătul celălalt nu a răspuns nimeni. Dacă administratorul firmei va avea un punct de vedere legat de acest subiect, îl vom publica ulterior.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii