Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:55 09 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Facilităţi la transport pentru elevii şi studenţii din judeţ, un proiect al consilierilor PNL care intră la vot în şedinţa de Consiliu Judeţean (document)

ro

21 Aug, 2018 00:00 1800 Marime text
PNL a depus la registratura Consiliului Judeţean un proiect privind acordarea unor facilităţi la transport pentru elevii şi studenţii din judeţ. Iniţiatori ai proiectului de hotărâre care intră miercuri la vot în plenul Consiliului Judeţean Constanţa sunt consilierii judeţeni ai PNL Geanina Topolov, Stelian Gima, Bogdan Bola, Liviu Popa, Cruşoveanu Marian, Cristian Zaharia şi Iordache Marian.

Aleşii liberali propun la Art. 1. al HCJ - subvenţionarea cu 50% a transportului public de călători organizat de operatorii autorizaţi de Consiliul Judeţean pentru elevi şi studenţi, iar la Art. 2. - subvenţionarea cu 100% a transportului public de călători organizat de operatorii autorizaţi de Consiliul Judeţean pentru elevii şi studenţii orfani, cu cerinţe educaţionale speciale, proveniţi din casele de copii sau asupra cărora s-a stabilit o măsură de protecţie socială.

Potrivit proiectului care intră la vot miercuri, operatorii de transport vor emite abonamente cu tarif redus de 50%, respectiv cu tarif redus de 100% (gratuit) pentru beneficiari în urma prezentării documentelor care atestă dreptul la tarif redus. Totodată, operatorii de transport vor prezenta documentele doveditoare la Consiliul Judeţean pentru efectuarea decontului.

Proiectul este susţinut şi de Asociaţia Elevilor din Constanţa.
În secţiunea „documente”, puteţi consulta proiectul integral privind acordarea unor facilităţi la transport pentru elevii şi studenţii din judeţ.

Ti-a placut articolul?

Comentarii