Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment emoționant la Cumpăna! Un copil aflat în asistență maternală a fost creştinat

ro

14 Oct, 2022 10:37 1735 Marime text
Așa cum cere tradiția, ieri, 13 octombrie 2022, în ajunul praznicului Sfintei Cuvioase Parascheva, în comuna Cumpăna a avut loc un eveniment plin de emoție și bucurie.
 
Un copil aflat în asistență maternală a fost creştinat în joi după-amiază în cadrul Bisericii cu Hramul Sfânta Cuvioasă Parascheva din comuna Cumpăna, Taina Sfântului Botez fiind săvârșită de către Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, însoțit de un sobor de preoți.
 
„Nașii, oameni cu suflet mare, care au ales să îi fie părinți spirituali micuțului Nicolae Cosmin, îi vor oferi acestuia dragostea de care a fost lipsit și îl vor ghida de-a lungul vieții pe calea cea dreaptă.
 
De mai bine de 15 ani, în comuna Cumpăna, în zilele de sărbătoare de peste an sunt botezați copii abandonați de părinți, până acum numărul acestora depășind 200. Inițiativa îi aparține Primăriei și Consiliului Local al comunei Cumpăna și Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța”, au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii