Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:14 07 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Dispar alte locuri de parcare. Ce planuri are Primăria Constanța pentru bulevardul Mamaia?

ro

02 Aug, 2022 14:50 3820 Marime textÎn cadrul unei dezbateri pe teme de turism, primarul Constanței, Vergil Chiţac a vorbit despre planurile administrației locale în ceea ce privește Bulevardul Mamaia.
 
Acesta a precizat că tot bulevardul, va intra în reabilitare pe POR 2021-2027.
 
„N-am semnat contractul de finanţare, deşi sunt bani prealocaţi, suntem în faza de maturizare a proiectului, terminăm DALI-ul şi probabil că vom trece la licitaţie de proiectare plus execuţie, sau, dacă nu, facem proiectare şi după aia licitaţia cu clauză suspensivă, dar de aşa manieră încât, în momentul în care primim finanţarea, să şi începem lucrările”, a precizat primarul.

La fel ca și în cazul bulevardului Ferdinand și pe Mamaia, prima bandă stânga-dreapta va fi destinată transportului în comun.

Reabilitarea bulevardului Mamaia va cuprinde și spaţii verzi și iluminat public modern.

Prin introducerea benzii dedicate pentru autobuzele CT BUS, automat vor dispărarea locurile de parcare și de pe acest bolevard.

În compensație, primarul afirmă că municipalitatea ar putea amenaja parcări la intrare și ieşirea din stațiunea Mamaia, după modelul Parc& Ride şi să dezvolte transportul în comun.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Constanța construiește piste de biciclete care duc către nicăieri! (galerie foto)

Constănțeanul supărat. Dispar locurile de parcare și de pe bulevardul Ferdinand. Spre Gară nu vor putea circula decât autobuzele și bicicletele (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii