Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegația ACoR, prezentă la Summitul European al Regiunilor și Orașelor de la Marsilia

ro

07 Mar, 2022 00:00 1574 Marime text
  • Din delegația ACoR prezentă la Summitul European al Regiunilor și Orașelor a făcut parte alături de Emil Drăghici, președintele ACoR și Mariana Gâju, prim-vicepreședintele ACoR și primarul comunei Cumpăna
  • În cuvântul său, primarul primarul comunei Cumpăna, și-a arătat susținerea pentru poporul ucrainean și a militat pentru egalitatea între statele europene
  • Gâju s-a pronunțat și pentru susținerea aderării la Uniunea Europeană nu numai a Ucrainei ci și a Republicii Moldova
 

 
În primele zile ale lunii martie a avut loc la Marsilia a avut loc “Summitul European al Regiunilor și Orașelor”, în cadrul căreia s-a discutat despre viitoarele provocări ale UE.

Din delegația ACoR prezentă la Summitul European al Regiunilor și Orașelor a făcut parte alături de Emil Drăghici, președintele ACoR și primarul comunei Vulcana-Băi, județul Dâmbovița și Mariana Gâju, prim-vicepreședintele ACoR și primarul comunei Cumpăna, județul Constanța.

În cuvântul său, primarul primarul comunei Cumpăna, și-a arătat susținerea pentru poporul ucrainean și a militat pentru egalitatea între statele europene și renunțarea la divizarea acestora în state europene superioare și inferioare care nu au curajul să ceară sprijin.
 
Gâju s-a pronunțat și pentru susținerea aderării la Uniunea Europeană nu numai a Ucrainei ci și a Republicii Moldova, considerând că aceasta ar putea fi următoarea țintă.

PRECIZĂRI:


 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 


Citește și:

Cinci primării din județul Constanța au primit bani de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru decontarea facturilor din cadrul PNDL

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii