Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată averea lui Dumitru Florea, consilier judeţean „cu tradiţie" (documente)

ro

21 Aug, 2012 01:00 8251 Marime text
cap_10.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ.

Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabeticã a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Terenuri şi case

Potrivit declaraţiei de avere, consilierul judeţean USL Dumitru Florea, consilier judeţean din garda veche, tatăl Adinei Florea, prim procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, deţine două terenuri în localitatea constănţeană Topraisar: un teren arabil, dobândit în perioada 1992 - 2011, în suprafaţă de 34,6 (unitatea de măsură nu e specificată, dar e vorba, cel mai probabil, de hectare) şi unul intravilan, de 0,1 (la fel, unitatea de măsură nu e specificată).

Social democratul are, de asemenea, un teren arabil în Lumina, în suprafaţă de 16,7 (unitatea de măsură nu e precizată), proprietate dobândită prin moşternire.

La capitolul „Clădiri", în declaraţia de avere a consilierului judeţean figurează o casă de locuit (adresa nu e accesibilă), dobândită în 2004, în suprafaţă de 116 metri pătraţi, precum şi „o casă serviciu", de 50 metri pătraţi, dobândită în 2000, prin cumpărare, în Topraisar.

Tractoare şi maşini agricole

În ceea ce priveşte bunurile imobile, Dumitru Florea deţine două autoturisme Honda: unul fabricat in 2005, dobândit în leasing, un altul fabricat în 2009, dobândit prin cumpărare. În declaraţia de avere a consilierului USL figurează, de asemenea, tractoare: două John Deere şi unul M. Cormick, ambele dobândite în leasing. Nu în ultimul rând, Dumitru Florea are şi trei maşini agricole, dobândite în leasing, în 2008.

Dumitru Florea nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată nu depăşeşte 5.000 de euro.

Fără datorii

avere_Dumitru_Florea_-_Florea_Dumitru_2.jpg

Consilierul judeţean are, potrivit declaraţiei de avere, un depozit bancar de 66 mii lei, deschis în 2000, la Unicredit Ţiriac Bank. Nu are plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dar nici datorii, debite, ipoteci.

La rubrica venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat, în declaraţia de avere a lui Dumitru Florea regăsim un salariu de 46 mii lei realizat ca administrator, un venit realizat din pensie, de 39,6 mii lei, realizat de social democrat, şi un altul de 16,8 mii lei, realizat de soţia sa, Viorica Florea, dar şi venituri realizate de el şi de soţia sa, în valoare de 70 mii lei.

De remarcat este faptul că în declaraţia de avere a lui Dumitru Florea nu regăsim indemnizaţia de consilier judeţean.

Conform declaraţiei de interese, Dumitru Florea este administrator al SC Semper Florens SRL.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii