Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu doar cinci mii de euro mai „sărac" Cum s-a modificat averea primarului Mazăre (documente)

ro

05 Feb, 2013 22:28 3639 Marime text
avere_mazare_Radu_Mazare_2.jpgPe site-ul Primăriei Constanţa au fost postate declaraţiile de avere ale primarului Radu Mazăre, ale celor doi viceprimari şi ale consilierilor locali municipali.

În ceea ce-l priveşte pe edilul şef, trebuie menţionat faptul că declaraţia de avere a acestuia a suferit câteva modificări. Mai exact, între declaraţia de avere depusă la finalul mandatului 2008-2012, completată pe 11 mai 2012, şi noua declaraţie, completată pe 29 iunie 2012, există nişte diferenţe.

În ambele declaraţii de avere ale lui Mazăre figurează două terenuri intravilane în Bucureşti şi un teren (dar altă categorie de teren extravilan) de 1,7 hectare, „concesiune Madagascar". În continuare, şeful administraţiei publice locale nu deţine nicio clădire.

În aceeaşi ordine de idei, primarul deţine o şalupă motor Bayliner şi o remorcă peridoc.

O primă diferenţă care se poate remarca în declaraţia de avere este aceea că, acum, Mazăre are doar 275.000 euro cash, spre deosebire de 280.000 euro, suma care figura în declaraţia de final de mandat.

O altă diferenţă constă în faptul că în noua declaraţie nu mai regăsim acţiunile pe care edilul şef le avea la SC Concordia Press SA (în valoare de 90.600 lei).

La capitolul venituri, în declaraţia şefului administraţiei publice locale figurează un venit anual încasat în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere în valoare de 32.305 lei, sumă reprezentând indemnizaţia de primar.

Tot aici figurează şi un venit de 40.000 euro rezultat în urma „vânzării de acţiuni contract în rate în 2011" - Enterprises Inc of Monrovia Grecia, precum şi unul de 16.966 de lei (daune morale şi cheltuieli de judecată).

Interese

Cât despre interese, primarul e acţionar la SC Sigma Trading SA Constanţa şi la SC Comtext SA Constanţa şi asociat în SC Ideea Contrast SRL Constanţa, în SE Xenoti SRL, SC Conpress Group SRL şi SC Royal Distribution Services SRL.

Este preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanţa şi membru în Asociaţia Fair Play şi în Asociaţia Naţională a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România.

Nu în ultimul rând, Radu Mazăre este în continuare liderul Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii