Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contre viceprimarul Rusu - primar Vergil Chițac, la ședința CLC! De la ce a pornit discuția

ro

29 Apr, 2022 13:24 1783 Marime text
Primarul Vergil Chițac

Contre la ședința Consiliului Local Constanța între primarul Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu, privind Proiectul nr, 5 de pe ordinea suplimentară:- Proiect de hotărâre privind acordarea unor premii bănești elevilor Liceului Teoretic „Ovidius” și profesorului îndrumător, care au obținut rezultate remarcabile cu proiectul „Lepidopterra” la concursul internațional multidisciplinar NASA Space Settlement Design Contest 2022, organizat de National Space Society

În urma discuțiilor ivite pe marginea acestui proiect, în cadrul ședinței, consilierul local Mihaela Andrei solicită primarului să solicite o situație de la Juridic privind cum s-a putut introduce pe ordinea de zi un proiect pentru care nu are aviz de legalitate.

Intervine viceprimar Ionuț Rusu: Există un compartiment al acestei primării care să ne dea baza legală. Cu aceasta ar fi trebuit să se ocupe colegii de la acest departament. Nouă ni s-a spus - precizăm că ni s-a transmis că nu s-a identificat o bază legală.

Vergil Chițac: Dl. viceprimar, sunteți inițiator alături de alții pentru acest proiect, este treaba dvs. să veniți cu avizul juridic pentru acest proiect, despre asta vorbim. Dacă cereați avizul juridic înainte, vi s-ar fi răspuns ce s-a întâmplat astăzi.

Ionuț Rusu: Doamna secretar a dat avizul.

Vergil Chițac: Doamna secretar a avizat proiectul pentru ordinea de zi.

Costin Răsăuțeanu: Îmi pare rău că trebuie să asistăm la acest circ.

Mihai Ochiuleț: Mereu cerem sprijinul doamnei secretar, însă nu ne este acordat.

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii