Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă investițiile în Cumpăna Primarul Mariana Gâju - „Vom duce la bun sfârșit toate proiectele începute anul acesta“ (video)

ro

16 Apr, 2020 00:00 2701 Marime text

Administraţia publică locală Cumpăna continuă proiectele demarate în acest an. Astfel, se execută lucrările de pietruire și asfaltare a străzilor din comună: Aleea G şi Aleea Izvorului, dar a străzilor în care au fost stopate lucrările la sfârșitul lunii noiembrie. De asemenea, vor fi reluate lucrările la creșa din localitate, imediat după sărbătorile pascale, iar înscrierile se vor face începând cu finele lunii iunie. Nu în ultimul rând, se lucrează la finalizarea Grădiniței Sfânta Maria și la cea din parcul verde, dar şi la amenajarea a trei noi locuri de joacă pentru cei mai mici locuitori ai comunei. De asemenea, continuă dezinfecția la toate scările de blocuri din comună, unde vor fi montate și dozatoare cu dezinfectant.


„Am intrat în săptămâna mare, iar pentru comuna noastră vin vești bune, semn că Dumnezeu ne întărește să ducem la bun sfârșit toate proiectele începute anul acesta. În acest moment, în comuna noastră mai sunt 23 de persoane aflate în izolare la domiciliu. Și fac un apel la toți locuitorii să păstrăm în continuare distanța socială, să avem grijă ca riscul de îmbolnăvire să nu fie unul ridicat. Numai împreună vom depăși această grea încercare“, a declarat primarul counei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.
 

Lumina Învierii, distribuită la casele credincioşilor

Un număr de 50 de voluntari, împreună cu reprezentanți ai MAI, vor distribui lumina la casele credincioșilor din Cumpăna, care îi vor aștepta în fața locuinței, respectând distanța socială și măsurile impuse, precum și în scările de bloc. Echipele de voluntari vor fi formate din câte doi oameni care vor purta obligatoriu echipamentul de protecție, măști și mănuși. „Credința ne unește și ne vindecă și, pentru că știu că foarte mulți dintre dumneavoastră așteptați Lumina Sfântă am decis, împreună cu preoții din parohiile comunei, ca un număr de 50 de voluntari, împreună cu reprezentanți ai MAI, să distribuie lumina la casele credincioșilor care îi vor aștepta în fața locuinței, respectând distanța socială și măsurile impuse, precum și în scările de bloc. Echipele de voluntari vor fi formate din câte doi oameni care vor purta obligatoriu echipamentul de protecție, măști și mănuși. Primiți Lumina Sfântă în casele voastre și bucuria Învierii Domnului în suflet“, a mai spus Mariana Gâju.





Citeşte şi:

Pachete cu alimente de la Primăria Cumpăna pentru persoanele de peste 65 de ani, fără susţinători

Trei locuri noi de joacă în comuna Cumpăna Primarul Mariana Gâju - „Vă așteptăm, după încetarea stării de urgență, să vă bucurați, de spațiile de recreere“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii