Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei locuri noi de joacă în comuna Cumpăna Primarul Mariana Gâju - „Vă așteptăm, după încetarea stării de urgență, să vă bucurați, de spațiile de recreere“

ro

14 Apr, 2020 00:00 2559 Marime text

Primăria Cumpăna va amenaja încă trei locuri noi de joacă în comună. Acestea vorfi amplasate în următoarele locații: complex Habitat, intersecția străzilor Ivorului şi Pescărușului, incinta Radio Coastă cu acces de pe strada Tudor Vladimirescu. Fiecare loc de joacă va fi dotat cu: ansamblu de joacă, balansoar pe arc 2 locuri „rechin”, carusel, leagăn, bancă stradală, coș de gunoi şi dale de cauciuc.
 
„Deși ne concentrăm eforturile pentru a învinge pandemia, nu uităm și de nevoile celor mici, de bucuriile lor, de a se dezvolta într-un mediu armonios și sănătos. Copiii sunt viitorul societății, de aceea ne dorim ca ei să se dezvolte armonios, să se bucure de fiecare clipă a copilăriei și să rămână cu amintiri frumoase din cea mai importantă perioadă din viață. Pe toată perioada stării de urgență, locurile de joacă din comuna noastră rămân închise! Vă așteptăm dragi copii, după încetarea stării de urgență, să vă bucurați în voie de spațiile de recreere“, a declarat Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.
 
Citeşte şi:
 
Lucrările la malul stâng al canalului Dunăre - Marea Neagră, în zona afectată din dreptul localităţii Cumpăna, reluate (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii