Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:27 25 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pachete cu alimente de la Primăria Cumpăna pentru persoanele de peste 65 de ani, fără susţinători

ro

15 Apr, 2020 00:00 1093 Marime text

Pe data de 13 aprilie au fost oferite din partea Primăriei şi a Consiliului Local Cumpăna, pachetele cu alimente, pentru luna aprilie, celor 32 de persoane în vârstă de peste 65 de ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor.
 
Conform hotărârii nr. 4 din 25.03.2020 a Comitetului Local pentru Situatii de Urgent Cumpăna, pe toata perioada starii de urgentă decretată se aprobă măsurile pentru sprijinirea persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor (fără venituri sau cu venituri foarte mici), în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuinţelor.
 
În acest sens, se asigura o linie telefonică disponibilă 0241.739.003; 0241.730.788; 0241.739.845 – secretariat Primăria comunei Cumpăna, 0728.129.716 – Dispecerat Poliţia Locală Cumpăna. Informaţiile pot fi communicate şsi prin e-mail: primaria_cumpana@yahoo.com, prin orice alte mijloace de comunicare. Identificarea acestor persoane, distribuirea hranei şi a medicamentelor, actualizarea şi raportarea săptămânală la Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei se va face de către persoanele împuternicite de către primarul comunei Cumpăna. Persoanele identificate vor beneficia de un pachet de alimente de bază şi de un pachet de produse de igienă,  produse ce vor acoperi necesarul persoanelor pentru 30 de zile. Sprijinul pentru asigurarea hranei, a medicamentelor şi a materialelor de igienă de strictă necesitate se va acorda în limita resurselor (logistice) disponibile, cu respectarea recomăndarilor/ măsurilor pentru prevenirea şi gestionarea infecţiilor cu virusul COVID – 19, în contextul instituirii stării de urgenţă, instituţia organizându-şi activitatea astfel încât să fie evitat, pe cat posibil, contactul direct între persoane.
 
Citeşte şi:
 

Trei locuri noi de joacă în comuna Cumpăna Primarul Mariana Gâju - „Vă așteptăm, după încetarea stării de urgență, să vă bucurați, de spațiile de recreere“

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii