Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare publică pentru PUZ-ul inițiat de Vulturu Power Park SRL, societate controlată de Emanuel Muntmark și Cătălin Mrejeru

ro

19 May, 2021 00:00 1932 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a lansat în dezbatere publică propunerile preliminare întocmire PUZ în vederea modificării documentației de urbanism aprobate prin HCL a comunei Pantelimon și extindere arie Parc eolian Vulturu Est
  • Inițiatorul PUZ-ului este Vulturu Power Park iar proiectantul PUZ-ului este Monsson Alma SRL
  • Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor expuse/disponibile la sediul Primăriei comunei Pantelimon în perioada 17.05.2021-11.06.2021
  • Dezbaterea publică asupra PUZ-ului va avea loc pe 11.06.2021, ora 10:00, la sediul Căminului Cultural din Pantelimon

Consiliul Județean Constanța a lansat în dezbatere publică propunerile preliminare întocmire PUZ în vederea modificării documentației de urbanism aprobate prin HCL a comunei Pantelimon nr.89/29.11.2010 și HCL a comunei Vulturu nr.66/15.12.2010 și extindere arie Parc eolian Vulturu Est”, comuna Pantelimon și comuna Vulturu, județul Constanța.
Inițiatorul PUZ-ului este Vulturu Power Park, cu sediul în Constanța, strada Zorelelor nr.75, camera 7.

Proiectantul PUZ-ului este Monsson Alma SRL, cu sediul social în satul Gălbiori, comuna Crucea, județul Constanța.

Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor expuse/disponibile la sediul Primăriei comunei Pantelimon, str. Principală, nr. 214, comuna Pantelimon, jud. Constanța, în perioada 17.05.2021-11.06.2021, respectiv să participe la dezbaterea publică ce va avea loc pe 11.06.2021, ora 10:00, la sediul Căminului Cultural din Pantelimon.
Răspunsul la observațiile și sugestiile transmise precum și rezultatele informării și consultării vor fi puse la dispoziția publicului prin afișare la sediul Primăriei comunei Pantelimon, conform dispozitiilor legale.

Vulturu Power Park SRL, societate controlată de Emanuel Muntmark și Cătălin Mrejeru edifică un nou parc eolian în Constanța.
Este al doilea proiect pe care îl intenționează în acest an la Vulturu.

Parcelele de teren pe care se execută lucrarea au funcțiunea de teren agricol și au fost partial scoase din circuitul agricol, urmând ca până la finalizarea autorizației de construcție, să iasă din circuitul agricol și celelalte parcele.

Pe suprafața studiată PUZ de 1.615,5 hectare se propune realizarea unui parc eolian pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile având un număr de 21 de turbine eoliene de putere maximă de 10 MW fiecare. Pentru accesul la turbine, se va realiza câte un drum nou de acces de la drumurile de exploatare existente între parcele. Drumul nou de acces va fi din piatră spartă și tasată, conform proiectului de drumuri.
Accesul la parcul eolian se va realiza din drumul județean DJ 225 pe drumurile comunale și de exploatare existente în zonă.
 

Vulturu Power Park SRL

Societatea a fost înființată în anul 2009, având sediul social în Constanța, pe strada Zorelelor. Capitalul social este de 1.000 de lei. Asociați în firmă sunt Cătălin Mrejeru, cu o cotă de 1% și Emanuel Muntmark, cu o cotă de 99%. Cătălin Mrejeru este administratorul societății.
Anul 2019, societatea a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri 0, cu o pierdere de 269 lei. Nici în 2018, societate anu a avut cifră de afaceri și angajați, pierderea fiind de 93 de lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ce se construiește Emanuel Muntmark construiește încă un parc eolian la Vulturu, județul Constanța

Emanuel Muntmark a devenit asociat majoritar în Crucea Power Park SRL şi Vulturu Power Park SRL

 

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii