Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:43 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare de piață în vederea actualizării Planului Urbanistic Zonal al stațiunii Mamaia

ro

06 Mar, 2021 00:00 859 Marime text
  • Primăria Constanța consultă piața în vederea estimării valorii de achiziție a serviciului de elaborare piese scrise și desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ Mamaia
  • PUZ-ul, aprobat în 2013 cuprinde amplasamentul situat în Municipiul Constanța, litoralul Mării Negre, în suprafață de cca. 208 ha, delimitat de bd. Mamaia și bd. Aurel Vlaicu la sud, plaja mării Negre la est, limita UAT Năvodari la nord, lacul Siutghiol la vest
  • Orice persoană/ organizație interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro până la data de 17.03.2021

Primăria Constanța consultă piața în vederea estimării valorii de achiziție a serviciului de elaborare piese scrise și desenate (studii de fundamentare și documentație de urbanism) ce vor sta la baza actualizării PUZ Mamaia aprobat prin HCL nr. 121/2013.

Planul urbanistic zonal se elaborează în format analog şi digital (piese scrise şi desenate) pe suport topografic și cadastral actualizat, realizat în sistem de proiecţie stereografică 1970, scara 1: 2000.

Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de elaborare și actualizare piese scrise și desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ Mamaia, pentru amplasamentul situat în Municipiul Constanța, litoralul Mării Negre, în suprafață de cca. 208 ha, delimitat de bd. Mamaia și bd. Aurel Vlaicu la sud, plaja mării Negre la est, limita UAT Năvodari la nord, lacul Siutghiol la vest.

Aspectele supuse consultării sunt: oferta de preț (TVA evidențiat distinct) în vederea determinării valorii estimate a serviciilor menționate mai sus, cu detalierea prețului estimat pe fiecare documentație în parte.

Orice persoană/ organizație interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea det. valorii estimate a serviciului menționat mai sus pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.

Se poate transmite orice altă informație sau propunere considerată necesară cu privire la documentele puse la dispoziție de autoritatea contractantă.
Oferta de preț, precum și alte informații, se pot transmite pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro până la data de 17.03.2021. Consultarea va avea loc pe 19.03.2021.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii