Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Zona dinspre bulevardul Mamaia a Parcului Tăbăcărie va fi reamenajată. Bănci, iluminat public și loc de joacă (DOCUMENT)

ro

02 Aug, 2023 18:00 2891 Marime text
  • Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Primăria Constanța
  • Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 09.08.2023
  • Amplasamentul investiției este un teren intravilan, cu număr cadastral 201440, zona Parc Tăbăcărie, iar categoria de folosință conform extrasului de carte funciară este „curți-construcții, teren liber de construcții”
  • Terenul are o suprafață totală de 12.129 mp
 
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Primăria Constanța, vizat fiind Parcul Tăbăcărie.
 
Mai precis, Mediul a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Reamenajarea spațiului verde zona Parc Tăbăcărie din Municipiul Constanța”, in judeţul Constanţa, mun. Constanța, zona Parc Tabacarie. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 09.08.2023.
 

Date din proiect

 
Amplasamentul investiției este un teren intravilan, cu număr cadastral 201440, zona Parc Tăbăcărie, iar categoria de folosință conform extrasului de carte funciară este „curți-construcții, teren liber de construcții”. Terenul are o suprafață totală de 12.129 mp. Terenul este situat între Lacul Tăbăcărie (la vest) și bulevardul Mamaia (la est), la nord și sud viind mai multe terenuri.
 
Beneficiarul dorește reamenajarea spațiului verde și creșterea calității acestuia. Lucrarea va cuprinde amenajări de circulații pietonale și amenajări peisagistice, sistem de irigații, iluminat urban, amplasare elemente de mobilier urban, bănci, coșuri de gunoi și loc de joacă pentru copii. În iulie 2022, a fost eliberat un certificat de urbanism pentru reamenajarea acestui spațiu, iar conform proiectului, suma investită ar fi de 4.000.000 lei. De la obținerea autorizației de construire, proiectul ar trebui terminat în 24 de luni.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Lacul Tăbăcărie Constanța Canalul nimănui și epopeea igienizării (UPDATE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii