Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean a scos la licitație contractul pentru continuarea lucrărilor de extindere a Delfinariului Constanța. Cele 17 milioane de lei provin de la bugetul local!

ro

24 Apr, 2023 13:29 1479 Marime text


Contractul pentru execuţia obiectivul de investiţie „Extindere Delfinariu, Municipiul Constanţa” a fost scos astăzi licitație de Consiliul Judetean Constanta. Obiectul achiziției constă în atribuirea unui contract de execuţie de lucrări pentru realizarea obiectivului „Extindere Delfinariu, Municipiul Constanţa” – rest de executat, conform proiectului tehnic (PT+DE+CS) întocmit pentru execuţia lucrărilor de construire (arhitectură, rezistenţă, instalaţii electrice, instalaţii sanitare, instalaţii termice), organizare de şantier.

Operatorii economici interesati pot solicita clarificări sau informații suplimentare, numai prin SICAP, cu cel mult 11 zile înainte de data limită de depunere stabilită pentru depunerea ofertelor, conform legii.

Obiectul contractului cuprinde: execuţia tuturor lucrărilor identificate în documentaţia tehnico-economică (SF/DALI, PT+DE+CS, DTAC, DTOE) aprobată şi anexele aferente; achiziţionarea tuturor materialelor şi produselor necesare, a tuturor utilajelor, mijloacelor şi echipamentelor, precum și toate lucrările provizorii.

Valoarea totală estimată a contractului este de 17.598.451,76 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 mai 2023, ora 15:00, urmând ca în aceeași zi să aibă loc deschiderea ofertelor. Durata contractului este de 81 de luni, iar finantarea este asigurata fonduri bugetare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii