Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali municipali constănțeni, chemați să aprobe noile organigrame ale SPIT și CT BUS. De la Impozite și Taxe sunt îndepărtați colaboratorii administrației Făgădău?

ro

26 Jul, 2021 00:00 3207 Marime text
  • Consilierii locali municipali constănțeni se reunesc în ședință săptămâna viitoare
  • Pe ordinea de zi sunt și două proiecte (9 și 10), initiate de primarul, Vergil Chițac, ce vizează modificarea organigramelor Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța, respectiv, CT BUS
  • După reorganizăre, numărul posturilor de la nivelul SPIT Constanța se reduce de la 249 de funcții la 209
  • Potrivit unor surse interne o parte a posturilor desființate erau vacante, însă prin reorganizare vor pleca din SPIT și o parte dintre foștii colaboratori ai fostei administrații
  • Noua organigramă a CT BUS va avea 921 de posturi, față de 785 câte erau în prezent
 

Consilierii locali municipali constănțeni se reunesc în ședință săptămâna viitoare.

Pe ordinea de zi sunt și două proiecte (9 și 10), initiate de primarul, Vergil Chițac, ce vizează modificarea organigramelor Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța, respectiv, CT BUS.

Cele două proiecte au avizele Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5.

Directorul executiv al Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța, a propus o nouă organigramă și un nou stat de funcții, prin care se desființează 40 de posturi.

După reorganizăre, numărul posturilor de la nivelul SPIT Constanța se reduce de la 249 de funcții la 209, dintre care una de director executiv, alta de director executiv adjunct, 13 de șef serviciu, trei de șef birou, 189 de execuție și una contractuală, tot de execuție, vezi secțiunea “documente”.
 

Potrivit unor surse interne o parte a posturilor desființate erau vacante, însă prin reorganizare vor pleca din SPIT și o parte dintre foștii colaboratori ai fostei administrații Făgădău și fostei directoare a instituției, Virginia Uzum. De asemenea se unesc două agenții și dispare din schema posturilor de conducere, unul de director de agenție. Practic din SPIT vor pleca 7 angajați.
 
CT BUS își mărește organigrama

Noua organigramă a CT BUS va avea 921 de posturi, față de 785 câte erau în prezent.
După reorganizare, în societatea de transport vor fi 38 de posture de conducere și 883 de execuție.
 
Reorganizarea a fost propusă de directorul general provizoriu al CT Bus, Aristide Cătălin Dumitrache, vezi secțiunea “documente”.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii