Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Consiliului Județean Constanța a verificat stadiul lucrărilor de pe tronsonul de drum Albești – Coroana de pe DJ 393

ro

22 Sep, 2021 00:00 1443 Marime text


⦁ Tronsonul are o lungime de aproximativ 3 kilometri, iar lucrările de asfaltare vor fi finalizate până la sfârșitul lunii viitoare
⦁ A fost finalizată compactarea fundației, urmând ca începând de astăzi să fie turnat primul strat de binder


Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța, s-a deplasat împreună cu Stelian Gima, Vicepreședinte al instituției, pentru a verifica stadiul lucrărilor la tronsonul de drum Albești – Coroana, al DJ 393 Techirghiol – Moşneni – Pecineaga – Albeşti – Frontieră Bulgaria.

A fost finalizată compactarea fundației, urmând ca începând de astăzi să fie turnat primul strat de binder. Tronsonul are o lungime de aproximativ 3 kilometri, iar lucrările de asfaltare vor fi finalizate până la sfârșitul lunii viitoare.

“Infrastructura rutieră este esențială pentru o dezvoltare durabilă și omogenă a unui județ. Trist este că, în momentul de față, mai avem încă aproximativ 60 de kilometri de drumuri județene într-un stadiu impracticabil. Acord o atenție deosebită acestui aspect, iar în viitorul apropiat prioritizăm sectoarele de drum impracticabile, pentru fi asfaltate și redate circulației rutiere, astfel încât traficul să se poată desfășura în condiții de maximă siguranță și confort. În paralel continuăm programul anual de asfaltare și întreținere a rețelei județene de drumuri și poduri, pentru ca acestea să respecte toate normele europene” – a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:  

LIVE TEXT Consiliul Județean Constanța și instituțiile subordonate își prezintă raportul de activitate (galerie foto+video)

 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii