Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Campanie pentru dobândirea actelor de proprietate, demarată de Primăria Ovidiu

ro

16 Nov, 2018 00:00 1614 Marime text
Primăria Ovidiu a demarat o campanie de dobândire a actelor de proprietate. Administraţia locală a transmis că actele de proprietate ale locuitorilor din Ovidiu trebuie actualizate şi, dacă nu există, trebuie să fie dobândite.
 
Astfel, Primăria Ovidiu doreşte ca toţi locuitorii din oraş să intre în legalitate, ţinându-se cont că, în timp, unele acte s-au pierdut sau, la momentul cumpărării/dobândirii unor locuinţe şi/sau terenuri, transferul de proprietate s-a făcut pe baza unei chitanţe de mână, unele proprietăţi imobiliare nu au acte conforme cu legislaţia în vigoare.
 
Deţinătorii terenurilor situate în intravilanul localităţii aferente caselor de locuit şi anexelor gospodăreşti - curţi-construcţii şi grădini care nu au acte de proprietate sunt invitaţi la sediul Primăriei Oraşului Ovidiu, Biroul Agricol, pentru formularea cererii, în vederea obţinerii titlului de proprietate. Termenul-limită pentru depunerea actelor este de 6 decembrie.
 
Cei care se află în această situaţie vor prezenta în original actele referitoare la casa de locuit, inclusiv anexe gospodăreşti, terenul aferent locuinţei şi grădina.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii