Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Grădina va avea reţea de canalizare modernă. Primarul Gabriela Iacobici, despre acest proiect

ro

01 May, 2018 00:00 3146 Marime text
Primăria Grădina a semnat cu PG Delta Electron SRL, firma care şi-a adjudecat contractul „Prima înfiinţare reţea canalizare şi execuţie staţie de epurare în localitatea Grădina“.
 
Obiectul contractului constă în încheierea unui contract de achiziţie publică pentru executarea unor lucrări de primă înfiinţare a reţelei de canalizare în localitatea Grădina, conform proiectului tehnic aprobat. Valoarea contractului atribuit este de 4.579.517,97 de lei.
 
Potrivit primarului comunei Grădina, Gabriela Iacobici, contractul a fost deja semnat, iar în zece zile va fi semnat şi ordinul de începere a lucrărilor. Prin urmare, în acest interval vor fi demarate lucrările de înfiinţare a reţelei de canalizare şi evacuare ape. Proiectul este implementat prin PNDL 1. Valoarea proiectului, potrivit primarului Gabriela Iacobici, este de un milion de euro.
 
De asemenea, în paralel continuă lucrările de extindere şi modernizare a reţelei de alimentare cu apă potabilă. „La reţeaua de alimentare cu apă sunt racordate peste 200 de gospodării. Pentru realizarea sistemului de alimentare cu apă în Grădina am primit bani de la Ministerul Dezvoltării, prin PNDL 1. Aproape 3.000 de metri liniari de conducte s-au introdus, se va fora un puţ şi urmează montarea bazinului de înmagazinare a apei“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarul Gabriela Iacobici.
 
Şefa administraţiei locale a reuşit să depună anul trecut, în termenul stabilit de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, documentaţia aferentă proiectelor care au fost declarate eligibile pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2. Astfel, autoritatea publică locală Grădina a semnat anul trecut cu Ministerul Dezvoltării Regionale proiectul privind reabilitarea tramei stradale, proiect finanţat prin PNDL 2. Potrivit primarului comunei, vor fi reabilitate şi asfaltate străzi (circa zece kilometri) şi vor fi amenajate trotuarele şi podeţele. „Vom demara implementarea acestui proiect privind execuţia tramei stradale anul viitor“, a mai anunţat Gabriela Iacobici.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de atribuire sunt: Gabriela Iacobici, Nicoleta Dore, Nicoleta Badea, Constantin Daragiu, Feuzi Feizula, Ghionul Mustafa, Vasile-Bogdan Ocheşel, Vergi Pitran, Ion Stoica, Camelia-Rozica Ursu, Meriem Abibula, Alina Gachi, Constantin Leancu, Nicuşor-Ionuţ Ripa, Carolina-Georgeta Tocariuc, Daniela-Corina Tudoran, Florin Deacu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii