Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:31 25 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna constănțeană Cogealac a rămas fără primar chiar înainte de alegerile locale

ro

25 Sep, 2020 00:00 1411 Marime text
  • Comuna constănțeană Cogealac a rămas fără primar chiar cu câteva zile înainte de alegerile locale din 27 septembrie a.c.
  • Prefectul George Niculescu a semnat ordinul de încetare a mandatului primarului înainte de termen, ca urmare a solicitării secretarului comunei constănțene
  • Motivul, fostul primar și-a depus candidatura din partea altui partid decât cel din partea căruia și-a câștigat mandatul

Comuna constănțeană Cogealac a rămas fără primar chiar cu câteva zile înainte de alegerile locale din 27 septembrie a.c.
Asta după ce prefectul George Niculescu a semnat ordinul de încetare a mandatului înainte de termen, ca urmare a solicitării secretarului comunei constănțene, a explicat reprezentantul Guvernului în teritoriu la Interviu Live.
Motivul, fostul primar și-a depus candidatura din partea altui partid decât cel din partea căruia și-a câștigat mandatul.
Astfel, prin ordinul nr.515 din 10.09.2020, al prefectului județului Constanța s-a constatat încetarea de drept a mandatului de primar, înainte de termen.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii