Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:00 20 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională de Investiții SA investește la Cumpăna (document)

ro

22 Oct, 2019 00:00 1710 Marime text

Comuna Cumpăna din județul Constanța va avea un centru civic. În cadrul proiectului Centru Civic în comuna Cumpăna, vor avea loc activități culturale și artistice, activități educative și sociale. Prin acest proiect se dorește amenajarea unei scene fixe acoperite pentru spectacole și evenimente publice, spații conexe destinate expunerii de produse artizanale și alte materiale de promovare a identității locale, un platou pentru adunări populare, alei pietonale și parcări.


Compania Națională de Investiții SA anunță organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Întocmire studiu topo (planul de situație pe ridicarea topografică vizat OCPI), studiu geo, documentație pentru avize/acorduri, studiu de fezabilitate, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme altern de eficiență ridicată pentru Centru Civic în comuna Cumpăna”.


Durata de prestare a serviciilor de proiectare este de 60 de zile. Valoarea totală estimată a achiziției: 55.000 lei, fără TVA și este compusă din: studiu topografic avizat OCPI, inclusiv planul de situație pe ridicarea topografica vizat OCPI - 3.000 lei; studiu geotehnic - 3.500 lei; studiu de fezabilitate conform HG907/2016 - 40.000 lei; studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiența ridicată - 3500 lei; documentații pentru obținere avize/acorduri solicitate prin CU:5.000 lei. Ofertele de participare vor fi depuse până pe data de 23.10.2019, ora 17:00.


Centrul civic va fi amplasat în comuna Cumpăna, pe strada Dacia, nr. 1 – lot 1. Ordonatorul principal de credite/investitor este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții CNI - SA. Beneficiarul investiției este UAT Cumpăna. Din punct de vedere juridic, terenul în suprafață de 12.948 mp este în proprietatea comunei Cumpăna. Accesul se realizează din strada Dacia și strada Burebista. Terenul este delimitat pe
toate laturile și se învecinează astfel: la nord - strada Dacia; la Sud - strada Burebista; la est - proprietate privată și Consiliul Local Cumpăna.


Amplasamentul studiat este relativ plat, se află la nivelul străzii. Terenul dispune toate utilitățile, apă potabila, canalizare, gaze, iluminat public, străzi asfaltate. Se vor respecta datele din certificatul de urbanism și nu se vor depăși reglementările impuse de acesta. Propunerea tehnică va respecta în totalitate tema de proiectare și nota conceptuală, precum și normele/normativele tehnice din construcții în vigoare. Propunerea tehnică va fi întocmită astfel încât să asigure posibilitatea verificării corespondenței acesteia cu tema de proiectare.


În situația nerespectării în totalitate a cerințelor menționate mai sus, ofertele vor fi respinse ca fiind neconforme. Lipsa propunerii tehnice are ca efect declararea ofertei ca neconforme. Propunerea tehnică se va întocmi astfel încât să rezulte îndeplinirea și asumarea în totalitate a cerințelor documentației de atribuire. Propunerea tehnică va avea următoarea structură: metodologia pentru realizarea serviciilor ce fac obiectul contractului; personalul utilizat pentru realizarea serviciilor și organizarea acestuia; soluția tehnică; metodologia.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această licitație.


Citește și:


Transportul public pe raza comunei Cumpăna, în atenția autorității locale

Grădinița cu program prelungit „Sfânta Maria“ din comuna Cumpăna, modernizată şi extinsă (document)

Document oficial Ce sumă primeşte ABC Val SRL pentru consolidarea taluzului prăbuşit din Cumpăna, județul Constanța (document)


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii