Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transportul public pe raza comunei Cumpăna, în atenţia autorităţii locale

ro

18 Oct, 2019 00:00 1894 Marime text
Pe data de 14 octombrie, la sediul Primăriei comunei Cumpăna a avut loc o şedinţă cu reprezentanţii societăţilor care asigură transportul public de persoane pe raza comunei Cumpăna, pentru a analiza situaţia existentă.
 
La şedinţă au participat Omer Evren, din partea SC Trans Evren SRL, Dănuţ Dima, din partea SC Trans Tur SRL, Mariana Gâju - primarul comunei, Florin Neagu - viceprimar, secretar general Sorin Daniel Nicolae, Monica Oana Nuţu - directorul Liceului tehnologic "Nicolae Dumitrescu", consilierii locali Iulian Brânză, Ilioiu Aurel, Adriana Sticlet şi Elena Dragoi, funcţionari publici din cadrul Serviciului Taxe şi Impozite Locale şi un reprezentant din partea părinţilor.
 
Primarul Mariana Gâju i-a informat pe cei prezenţi că transportul public pe raza comunei a fost permanent în atenţia autorităţii publice locale, care a intervenit cu promptitudine ori de cate ori au fost semnalate nereguli, cu prioritate în cazul transportului elevilor spre Campusul şcolar. Transportul de persoane pe raza comunei a fost extins, s-au înfiinţat Ruta 2 de transport şi noi capete de linie.
 
Au fost realizate numeroase acţiuni de verificare a respectării graficului stabilit şi asumat de societăţile de transport, controale menite să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de transport public de persoane.
 
La rândul său, Monica Oana Nuţu, directorul Liceului tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, a declarat că, de la începutul anului şcolar, cu sprijinul Primăriei Cumpăna, au fost soluţionate toate neregulile constatate sau semnalate. Elevilor li se recomandă să evite aglomerarea ultimelor mijloace de transport spre Campusul şcolar. De asemenea, la şedinţă s-a vorbit şi despre asigurarea abonamentelor de călătorie pentru elevi, pe rutele interne, contra cost, problemă care va fi soluţionată în perioada următoare, iar propunerile privind asigurarea gratuităţii la transportul elevilor vor fi analizate atunci când cadrul legislativ va permite decontul abonamentelor pentru elevi pe rutele interne.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii