Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia Tehnică de Urbanism va decide dacă un investitor poate ridica blocuri cu 11 şi chiar 12 etaje în cartierul Palazu Mare (DOCUMENTE)

ro

05 Apr, 2022 00:00 1905 Marime text
  • Comisia Tehnică de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului va luat în discuție în cadrul ședinței din această săptămână și un nou Plan Urbanistic Zonal pentru cartierul Palazu Mare
  • Inițiatorul PUZ este 4 Ever Development SRL iar prin intermediul documentației se dorește de către investitor ridicarea de blocuri cu trei, cinci, 10, 11 şi chiar 12 etaje, pentru locuinţe colective, spaţii comerciale sau şcoli, policlinici medicale sau parcări
  • O primă variantă a PUZ-ului pentru zona din cartierul Palazu Mare adiacentă lacului Siutghiol a fost depus încă din 2019, de 4 Ever Development SRL la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa


Comisia Tehnică de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului va luat în discuție în cadrul ședinței din această săptămână și un nou Plan Urbanistic Zonal pentru cartierul Palazu Mare.

Inițiatorul PUZ este 4 Ever Development SRL iar prin intermediul documentației se dorește de către investitor ridicarea de blocuri cu trei, cinci, 10, 11 şi chiar 12 etaje, pentru locuinţe colective, spaţii comerciale sau şcoli, policlinici medicale sau parcări.

Vă reamintim că Primăria Constanța a lansat încă de anul trecut în consultare publică propunerile preliminare pentru un Plan Urbanistic Zonal pentru modificarea reglementărilor pentru terenul delimitat conform avizului de oportunitate nr.78575 din 16.04.2019, vezi secțiunea „documente”.
Imobilul care a generat PUZ este str. Tulcei nr.5, cartier Palazu Mare, nr.cad. 203881, suprafaţa totală a terenului studiat prin PUZ este de 13,34 ha, din care 1,0770 ha din acte, aflându-se în proprietatea 4 Ever Development SRL.

O primă variantă a PUZ-ului pentru zona din cartierul Palazu Mare adiacentă lacului Siutghiol a fost depus încă din 2019, de 4 Ever Development SRL (actual Mobipark SRL) la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
4 Ever Development SRL
 
Cu sediul în municipiul Constanţa, societatea a luat fiinţă în anul 2014. Capitalul social subscris de 2.000 lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
 
Asociaţi persoane fizice sunt: Boni Ion, cu 12.5% din capitalul social, Cioroianu Bogdan, cu 75% din capitalul social, Cărămidă Daniel-Ion, cu 12,5% din capitalul social. Cei trei asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

PUZ pentru zona din cartierul Palazu Mare. Investitorul este 4 Ever Development SRL (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii