Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:52 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNI va demara lucrările de construire a două creșe în municipiul Constanța. Primăria se ocupă de studii de specialitate

ro

13 Sep, 2021 00:00 580 Marime text
  • CNI a aprobat finanțarea construirii la Constanța a două creșe - una mare și una mică
  • În ședința extraordinară a Consiliului Local de la începutul lunii septembrie a fost aprobată transmiterea în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 3.124 mp Direcției Generală de Asistență Socială Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu
  • Municipalitatea a demarat procedurile pentru realizarea studiilor de specialitate și în momentul în care acestea vor fi gata, le va preda împreună cu terenurile aferente către Compania Națională de Investiții, care va face toate demersurile pentru edificarea clădirilor
  • Dacă toate procedurile vor decurge fără probleme, la începutul anului viitor ar putea fi pusă piatra de temelie a noilor creșe
 
 
Compania Națională de Investiții (CNI) a aprobat finanțarea construirii la Constanța a două creșe - una mare și una mică.
 
În ședința extraordinară a Consiliului Local de la începutul lunii septembrie a fost aprobată transmiterea în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 3.124 mp Direcției Generală de Asistență Socială Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
 
Acolo urmează să fie construită creșa mare, care va avea 110 locuri, iar creșa mică, de 40 de locuri, va fi ridicată în locul fostei cantine sociale din cartierul Palazu Mare, pe strada Tineretului.
 
Municipalitatea a demarat procedurile pentru realizarea studiilor de specialitate și în momentul în care acestea vor fi gata, le va preda împreună cu terenurile aferente către Compania Națională de Investiții, care va face toate demersurile pentru edificarea clădirilor.
 
Dacă toate procedurile vor decurge fără probleme, la începutul anului viitor ar putea fi pusă piatra de temelie a noilor creșe.
 
Clădirile vor avea, pe lângă sălile în care cei mici vor face primii pași în viața socială, spații verzi generoase, locuri de joacă, săli de mese și bucătării proprii.
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Citește și:

Ministerul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației a aprobat construcția a două creșe în municipiul Constanța


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii