Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădirea are nevoie de amenajare. Consiliul Județean Constanța vrea să redeschidă sediul Bibliotecii din cartierul Coiciu

ro

09 Dec, 2021 00:00 1957 Marime text
⦁ Consiliului Județean Constanța se reunește în ședință pe 13.12.2021
⦁ Aleșii județeni sunt chemați să aprobe vor vota printre altele și proiectul de hotărâre privind schimbarea destinației imobilului „Clădire – Filiala 1 Constanța“ de pe strada Izvor
⦁ Clădirea are nevoie de reabilitare pentru a fi redeschisă ca sediu al bibliotecii


Consiliului Județean Constanța se reunește în ședință pe 13.12.2021.

Aleșii județeni sunt chemați să aprobe vor vota printre altele și proiectul de hotărâre privind schimbarea destinației imobilului „Clădire – Filiala 1 Constanța“ de pe strada Izvor.

Clădirea are nevoie de reabilitare pentru a fi redeschisă ca sediu de bibliotecă.

În mandatul trecut, conducerea CJC a aprobat  schimbarea destinației acestei clădiri ce aparține domeniului privat al județului Constanța, în arhivă și birouri.

Conducerea Bibliotecii Județene I.N.Roman a venit și cu propuneri pentru amenajarea de spații de promovare a colecțiilor sale, de evenimente și expoziții, pentru organizarea unor workshopuri pentru copii, sală de lectură și secțiile de împrumut la domiciliu pentru copii și adulți.

Președintele CJC, Mihai Lupu a inițiat proiectul de hotărâre pentru schimbarea destinației clădirii, necesar pentru a se aloca fondurile pentru actualizarea documentațiilor tehnico-economice și pentru derularea procedurilor de atribuire a contractelor de prestări servicii și execuție lucrări de amenajare a filialei Bibliotecii Județene de pe strada Izvor.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consiliul Județean Constanța bagă din nou bani în conservarea fostului sediu al Bibliotecii din cartierul Coiciu

Peste 300.000 de euro costă proiectarea și asistența tehnică pentru fostul sediu al Bibliotecii din cartierul Coiciu. Cine sunt responsabilii de proiect?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii